DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2013 01:29

Haberin Devamı

MEMLEKET MESELESİ

Güneyde bir yer. Dürüstlük ve doğruluktan başka hiçbir özelliği olmayan bir ilkokul öğretmeni. Kaçak inşaatını kurtarmak için Atatürk heykeli yaptırmaya çalışan bir hademe. Var mı yok mu belli değil bir evlat. Bir grup avare kasabalı genç. Dırdırcı bir eş. Deli mi akıllı mı bir anne. Bir keçi. Bir mobese kamerası. Okkalı bir tokat. Ve bütün kasabalının elinden gelen desteği vermediği Adil Hoca’nın bir başına hak arayışı!

VAZGEÇMEM SENDEN

Celeste ve Jesse okuldayken tanışmışlar ve önce yakın arkadaşlarken sonra kendilerini aşkın kollarına atarak genç yaşta evlenmişlerdir. Ama bir gün boşanma kararı alırlar. Buna rağmen her anlarını birlikte geçirmeye ve hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlık etmeye devam ederler. Bu olay çevrelerindekilere ne kadar garip gelse ve alay konusu olsa da Celeste ve Jesse bu komik durumdan gayet memnundur. Ta ki bir gün birisi için aşk kapıyı yeniden çalıncaya dek.

DEMİR ADAM 3

Haberin Devamı

Robert Downey Jr., müthiş karakteri Demir Adam 3’le, Shane Black’in yönetmenliğinde yeniden beyazperdede. Tony Stark, Demir Adam’ın bütün dünyası yıkıldığında, ustalığını kullanarak hayatta kalmalı, düşmanını yok etmeli ve sevdiklerini korumalıdır. Ne var ki bir iç hesaplaşma yakasını bırakmaz: Adam mı kostümü yapar, yoksa kostüm mü adamı yaratır?

GAZETECİ ÇOCUK

Oscar adaylığı bulunan Lee Daniels tarafından çekilen bu kara filmle 1960’ların Güney Floridası’na giderken, araştırmacı gazeteci Ward Jansen ve iş arkadaşı Yardley Acheman’ın heyecan dolu kariyer hikâyesine tanıklık ediyoruz. Ward’ın kardeşi Jack’in ve oldukça ateşli bir kadın olan Chorlatte Bless’in yardımlarıyla ikili, cinayetle suçlanan Hillary Van Wetter’ın masumiyetini kanıtlamaya çalışıyorlar.

ORMAN ÇOCUĞU

Orman hiç bu kadar yeşil olmadı ve güzel sesler çıkarmadı! Disney’den şarkılarla dolu bir kutlama, görüntüsü yenilenmiş olarak hayat buluyor. Unutulmaz karakterlerle tanışın ve Mowgli ormanın derinliklerinde neşeli ayı Baloo’dan hayatın ‘basit ihtiyaçlar’ını öğrenirken onunla heyecan verici bir maceraya atılın. Akıllı yaşlı panter Bagheera ve orangutan deli Kral Louie ile tanışın. Ormanda, sizi kandırabilecek kaplan Shere Kahn ile yılan Kaa’ya dikkat edin!

Haberin Devamı

SOPHIE’NİN SEÇİMİ

William Styron’un çok satan romanından uyarlanan ‘Sophie’nin Seçimi’, soykırım mağduru âşık bir kadının trajik öyküsünü genç bir yazarın ağzından anlatıyor. Polonyalı Sophie’nin (Meryl Streep) Nazi kampında yapmak zorunda kaldığı ‘seçim’ asla peşini bırakmaz. Soykırımı saplantı haline getiren Amerikalı Yahudi Nathan (Kevin Kline) ile bir ilişkiye başlayan Sophie, New York’a henüz taşınan genç yazar Stingo (Peter MacNicol) ile arkadaş olur. Stingo, Sophie’nin peşini bırakmayan kâbusları ve Nathan’ın soykırım takıntısı nedeniyle yıkıma giden bir ilişkiye şahit olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!