Düştüğünü bile fark etmedi

Güncelleme Tarihi:

Düştüğünü bile fark etmedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2007 12:41

İngiliz tarihinin bir dönemini çarpıtarak anlattığı iddiasıyla tartışılan The Tudors dizisinin oyuncusu Jonathan Rhyes Meyers Dublin Havaalanı'nda heyecan yarattı.

Haberin Devamı

Ama bu, ünlü aktörü görüp de etrafını saran hayranlarının yarattığı türden bir heyecan değildi. Yeni filmi August Rush'ın tanıtım etkinlikleri kapsamında İrlanda Televizyonuna konuk olan Rhyes Meyers, daha sonra Heahtrow'a gitmek üzere Dublin Havalamina'na giderek uçak saatini beklemeye başladı.

Ancak o kadar sarhoştu ki bir koltuğa oturur oturmaz sızıp kaldı. Hemen ardından da yere yuvarlandı. Diğer yolcular genç aktörün etrafını sarıp su vermeye ve kendine getirmeye çalıştılar. Ama hiçbiri fayda etmedi.

Düştüğünü bile fark etmedi
Aktör The Tudors'ta 8. Henri'yi oynuyor.

Olaya tanık olan yolculardan biri "Onun koltuktan yere düştüğünü gördüm. Ama bu umurunda bile olmadı. Uyumaya yerde de devam etti. Daha sonra bir başka yolcu aktörün ceketini çıkarmaya çalıştı. Ama Rhyes Meyers, kollarını bile kontrol edemiyordu" dedi.

Haberin Devamı

Polisin ve havaalanı güvenliğinin olay yerine gelmesi üzerine saldırganlaşan aktör bir bayan görevliye küfür etmeye başladı. Daha sonra görevliye adını soran aktör "Seni dava edeceğim" diye bağırdı,

Gözaltına alınan aktör olaydan bir kaç saat sonra kendine gelmiş olarak havalimanına yeniden gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!