Dünyanın ünlü üniversiteleri öğrenci avında

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın ünlü üniversiteleri öğrenci avında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın seçkin üniversiteleri, MBA Fair 99 Eğitim Fuarı'nda, master ve doktora öğrencileri almak amacıyla programlarını tanıtacaklar.

29 Eylül Çarşamba günü Conrad Oteli'nde saat 18.00 ile 21.00 arasında gerçekleştirilecek fuar, veli ve öğrencilere ücretsiz olacak.

Cambridge, George Washington, Indiana, Duke gibi dünyaca ünlü üniversitelerin de aralarında bulunduğu 16 büyük eğitim kurumu hakkında bilgi verilecek, üniversitelerin fakültelerine nasıl ve hangi şartlarda master ve doktora öğrencisi alındığı açıklanacak.

Master ve doktora eğitimini bu kurumlarda almak isteyenler için yıllık ücretler 17 bin ile 30 bin dolar arasında değişiyor. Atina'dan başlayarak çeşitli ülkeleri dolaşan fuar, ilk kez Türkiye'de gerçekleştirilecek.

Girne Amerikan Üniversitesi'nde doktora eğitimi

GİRNE Amerikan Üniversitesi, kuruluşunun 15'inci yılında ‘‘Graduate School’’ bünyesinde master programlarına ek olarak doktora eğitimi vermeye de başladı.

10 yıl önce başlanan İşletme Masteri Eğitimi yanında ekonomi ve işletme alanlarında doktora eğitimi bu yıldan itibaren başlıyor. Prof. Dr. Kenan Bulutoğlu yönetimindeki programlarda İşletme Masteri tezsiz 15 dersten oluşuyor. 1.5-2 yıllık bir süreyi kapsayan MBA programı içinde bankacılık, finans, genel yönetim, pazarlama, muhasebe, bilgi işlem ve uluslararası işletme alanlarında uzmanlaşma olanakları var. Programlar 20 Ekim'de başlayacak.

Doğuş Üniversitesi MBA kayıtları 30 Eylül'de bitiyor

DOĞUŞ Üniversitesi, MBA programlarına başvurular bu hafta sona eriyor. Global yöneticilik bilgi ve becerilerini geliştirerek, yönetim mesleğinde kariyer sahibi olmayı hedefleyen yetenekli üniversite mezunlarına yönelik MBA programına başvuru süresi 30 Eylül'de bitiyor. Doğuş-MBA biri İngilizce diğeri türkçe olmak üzere iki paralel program halinde yürütülüyor. 25'er kişilik kontenjanlı programların dersleri, haftada 2 gün 19:00-22:30 saatleri arasında yapılıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!