Düğünler kana bulandı

Güncelleme Tarihi:

Düğünler kana bulandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2006 15:13

Haberin Devamı

KONYA'nın Çeltik İlçesi’nde yapılan düğünde halay çeken iki grup arasında çıkan kavgada göğsünden bıçaklanan 26 yaşındaki Oğuz Yıldız hayatını kaybederken, 18 yaşındaki Tolga Kürklü ağır yaralandı. Polis kavgaya karıştığı ve alkollü olduğu iddia edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Çeltik İlçesi Yenimahalle’de oturan Ahmet Bekteş'in evinde yapılan düğününde gece halay çeken iki genç grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavga eden gruptan, Gökpınar Beldesi’nden düğüne katıldıkları belirtilen 26 yaşındaki Oğuz Yıldız göğsünden, 18 yaşındaki Tolga Kürklü ise karnından bıçaklandı.

Yaralılar, Çeltik Sağlık Ocağı'nda yapılan ilk müdahalenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçak kalbinin yanına isabet eden ve durumu ağır olan Oğuz Yıldız, Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, durumunun ağırlaşması sonucu getirildiği yol üzerindeki Kadınhanı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Karnından bıçaklanarak yaralanan ve Akşehir Devlet hastanesi’nde tedavisi süren Tolga Kürklü'nün ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
Polis, alkollü oldukları ve bıçaklı kavgaya karıştıkları iddia edilen 4 zanlıyı gözaltına aldı Olayla ilgili soruşturma sürülüyor.

SIRTINDAN BIÇAKLANDI

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR’deki bir düğünde çıkan kavgada, 17 yaşındaki Zorba Adıyaman sırtından bıçakla yaralandı.

Emek Mahallesi Mamuca Yolu Kümeevleri Mevkii'nde önceki gün saat 22.00 sıralarında sokakta yapılan sünnet düğününde, iki grubunun birbirinin önünü kapama nedeniyle başladıkları tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Düğün sahiplerinin de karıştığı kavgada Zorba Adıyaman sırtından bıçakla yaralandı. Kim tarafından bıçaklandığı belirlenemeyen Zorba Adıyaman ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kavgaya karışan düğün sahibi Mehmet Beslik (28), Ahmet Beslik (46), Fatma Beslik (46), Cafer Adıyaman (26), Hanefi Adıyaman (25) ve Alkan Oral’ı (26) gözaltına aldı.

Sırtından tek bıçak darbesiyle yaralanan Zorba Adıyaman’ın ilk müdahalesi acil serviste yapıldı. Daha sonra hastanede tedavi altına alınan Adıyaman’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Zorba Adıyaman’ı bıçaklayan kişiyi belirlemeye çalıştıklarını bildirdi. Gözaltına alınan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KONVOYDA KAZA

BURSA’da düğün sonrası tur atarken, kaza yapan araç sürücüsüne yardım etmek için duran konvoya kamyonet çarptı. Gelin ve damadı şok eden kazada iki kişi yaralandı. Olayın etkisinden kurtulamayan damat, dakikalarca ağladı.

Dün akşam düğün salonunda evlenen Reyhan ve Niyazi Tanyıldız çifti, kendilerini mutlu gününde yanlız bırakmayan yakınlarının oluşturdukları konvoy ile şehir turu yaparken, Mudanya Karayolu üzerinde 16 Z 9822 plakalı otomobiliyle kaza yapan Ergün Nalçacı’ya yardım etmek istedi. Duran konvoydan inen gelin, damat ve arkadaşları Ergün Nalçacı’nın yanına giderken, kazayı ve park eden araçları görmeyen Serkan Demir’in (28) kullandığı 35 DAJ 68 kamyonet, kaza yapan otomobil ile konvoyda bulunan  Fikret Alp’in kullandığı 17 PC 355, Muhittin Tanrıkulu’nun kullandığı 16 LG 592 ve gelin ve damadı taşıyan Hüseyin Yakın’ın kullandığı 16 FK 455 plakalı otomobillere çarptı. Kazada 16 LG 592 plakalı araçta bulunan Emine Sevinç (29) ve Serpil Kuru (24) yaralandı. Yaralılar ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kazaya tanık olan gelin ve damat olayın şokundan uzun süre kurtulamadı.  Gözyaşlarını tutamayıp hıçkırarak ağlayan damat Niyazi Tanyıldız ile gelin Reyhan Tanyıldız, kiralanan bir otomobil ile evlerine döndü. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!