Düğün tarihi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Düğün tarihi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2014 09:33

Ünlü aktör George Clooney'nin düğünüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Hollywood'un müzmin bekarlarından aktör George Clooney geçtiğimiz günlerde insan hakları avukatı Amal Alamuddin ile nişanlandığını açıklamıştı.

Yaşayan en seksi erkek unvanına sahip Clooney evlenme teklifini lüks bir yat turu ya da Paris gezisi yerine Kaliforniya, Studio Ctiy'deki evinde bir yemek eşliğinde yapmıştı.

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran evlenme teklifinden sonra Hollywood'un müzmin bekarı George Clooney ile avukat Amal Alamuddin'in düğünüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; Clooney ile bir süredir beraber olduğu İngiliz asıllı Amal Alamuddin 12 Eylül'de evleniyor.

George Clooney'in İtalya’nın Como Gölü kıyısındaki villasında yapmayı planladığı düğüne çok az sayıda davetli katılacak.Evinde kendi pişirdiği romantik bir yemekle evlenme teklif eden George Clooney ile Amal Alamuddin sadece tek bir tören yapmayacak.

Clooney’in daha sonra Londra’da ve Beyrut’ta Amal Alamuddin’in ailesi ve akrabaları için ardı ardına iki düğün yemeği vereceği ileri sürüldü.George Clooney, Amal Alamuddin ile evlendikten sonra Los Angeles, Londra ve Como Gölü üçgeninde hayatını sürdürecek.

George Clooney evlilik teklifini 22 Nisan'da 7 karatlık elmas bir yüzükle yapmıştı.

Alamuddin ile ilişkisine kadar çok sayıda ünlü ve güzel kadınla birlikte olan Clooney hiçbiriyle evliliğe bu kadar yaklaşmamıştı. Wikileaks`in kurucularından Jullian Assange`in avukatı olan Alamuddin, Uluslararası Hukuk ve İnsan Hakları uzmanı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!