Düğün parası için işadamını soydular!

Güncelleme Tarihi:

Düğün parası için işadamını soydular
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2019 11:49

İstanbul’da, B.Ç. ve nişanlısının ağabeyi F.Ç., düğün parası için bankadan takip ettikleri işadamını soydu. İşadamının 144 bin TL’sini alan B.Ç, F.Ç ve M.N. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İşadamı M.D, 26 Şubat 2019 günü Büyükçekmece’de bir bankaya giderek 144 bin TL’sini çekti. Aracına binerek hareket eden işadamının yüklü miktarda para çektiği bankanın içinde bekleyen çete üyesi tarafından dışarıda bekleyen çete üyelerine iletildi. İşadamının aracını takibe alan hırsızlar, işadamı aracını park ettiği sırada yan koltukta bulunan para dolu çantayı aldı. Hırsızlar kayıplara karışırken, işadamı M.D. polise giderek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan kamera incelemesinde, hırsızların çalıntı bir araca sahte plaka takarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Sahte plakayı da internette satışa çıkarılan araçların plakalarının aynılarını bastırarak elde ettikleri belirlendi. Kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdikleri bilgiler doğrultusunda ekipler kimliklerini tespit ettiği 3 kişiyi yakalamak için operasyon başlattı.

Haberin Devamı

B.Ç., nişanlısının ağabeyi F.Ç. ve M.N. gözaltına alındı. Çetenin parayı çaldıktan sonra B.Ç’nin nişanlısının evine gittikleri, M.N’ye payını verdikten sonra geri kalan parayı düğün masrafları için harcamayı planladıkları belirlendi.

Adreslerde yapılan aramada, 31 bin TL ve bir adet silah çıktı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!