DTP seçim stratejisi belirliyor

Güncelleme Tarihi:

DTP seçim stratejisi belirliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2007 13:51

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkanı Ahmet Türk, halkın beklentilerine yanıt verecek formülü ortaya koyacaklarını söyledi. Türk, bağımsız adaylarla seçime girebileceklerini de belirtti.

Haberin Devamı

Türk, partisinin genel seçimlerdeki stratejisinin belirlenmesi için Bağlar Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuştu. Türk, bağımsız adaylarla seçime girebileceklerini de belirtti.

Seçim sürecini değerlendireceklerini belirten Türk, “Bu süreçte DTP nasıl bir seçim stratejisi belirleyecek, bunu yaparken ittifak anlayışı, birlik anlayışı konuları nelerdir, bunu tartışacağız. Halkımızın beklentilerine yanıt verecek formülü ortaya koyacağız” dedi. Ahmet Türk, yüzde 10'luk barajın istikrarsızlığa neden olduğunu da savundu.

Basına kapalı olarak 2 gün sürecek toplantıya Türk'ün yanı sıra Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Şırnak Belediye Başkanı Ahmet Ertak, Bismil Belediye Başkanı Şükran Aydın, Nusaybin Belediye Başkanı Mehmet Tarhan, Derik Belediye Başkanı Ramazan Kapar, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, Ergani Belediye Başkanı Nadir Bingöl, Lice Belediye Başkanı Şeyhmus Bayhan, Dicle Belediye Başkanı Abdullah Akengin, Diyarbakır alt kademe belediye başkanları Yurdusev Özsökmenler, Fırat Anlı ve Zülküf Karatekin de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!