DSP binasına girip evrakları karıştırdılar

Güncelleme Tarihi:

DSP binasına girip evrakları karıştırdılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2007 14:49

DSP Uşak İl ve Merkez İlçe Başkanlığı binasına gece pencere camını kırarak giren kimliği belirsiz kişiler, evrakları karıştırdı

Haberin Devamı

İzmir- Ankara Karayolu üzerinde Dörtyol Mevkii'nde bulunan parti binasına gece giren kişiler, hiçbir şey çalmayarak sadece evrakları karıştırdı. Saat 10.00'da parti binasına gelen partililer, camın kırıldığını ve büronun karıştırıldığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler parmak izi araştırması yaparken, ilk belirlemelere göre bilgisayarlar dahil hiçbir eşyanın çalınmadığı anlaşıldı.

DSP Uşak İl Başkanı Ali Aykut, “Özellikle son kamuoyu yoklamalarında yüksek oy almaya başlayan partimizin bu tür saldırılara zaman zaman maruz kalacağını tahmin ediyorduk” dedi. Girişimi partiye müessir saldırı olarak nitelendiren Aykut, “Dışarıdan cam kırılarak içeriye girilmiş ve evraklar karıştırılmış. Polis gerekli incelemeyi yapıyor. Henüz net bir şey olmadığından açıklama yapamıyoruz. Ancak evraklarımız bir hayli karıştırılmış. Sonuçları en kısa zamanda alırız. Dikkati oy oranı yükselen partimize çekmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Parti binasında sadece merkez ilçe seçim evraklarının karıştırıldığını belirten DSP Merkez İlçe Başkanı İsmail Ertürk de şunları söyledi: “Önce merkez ilçe başkanlığına girilmiş. Kıymetli olan eşyalara dokunulmamış, ancak daha çok merkez ilçeye ait evraklar karıştırılmış. Olay incelendiğinde hırsızlık amacıyla değil, bizde bulunan bir evrakı planlayarak almak için girildiği anlaşılıyor. Henüz evraklarımızı kontrol edemedik. Kayıp evrak var mı henüz bilmiyoruz. DSP, son dönemde yaptığı aktiviteler ve çalışmalar nedeniyle, meyve veren ağaç taşlanır misali, belli taşlamalara maruz kalıyor. Bu tip olaylardan yılmak yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!