Döven sevgili mi

Güncelleme Tarihi:

Döven sevgili mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2002 02:01

Demet Sağıroğlu'na yapılan saldırıyı gördüğünü söyleyen benzinci, ‘‘Olay Maslak'ta yaşandı. BMW'yi durduran motosikletli 2 kişiden biri kadını dövdü, diğeri camı taşla kırdı’’ dedi. Bu iddia şüpheleri şarkıcının sevgilisine yöneltti.

Geçtiğimiz cuma gecesi, kendisi önde arabayla, sevgilisi Bora Sezen de arkada motosikletle giderken Kasımpaşa civarında saldırıya uğradığını söyleyen Demet Sağıroğlu'nun sözleri kuşkulara neden oldu. Yolu kaybettiğini ve sevgilisini aramak üzere yol kenarında durduğu sırada saldırıya uğradığını, olay anını hatırlamadığını, kendisine geldiğinde ise Büyükçekmece'de olduğunu söyleyen ünlü popçunun bu açıklamaları kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Bir görgü tanığının anlattıkları, Sağıroğlu'nun anlattıklarından çok farklı.

Kasımpaşa değil Maslak

Maslak'ta benzin istasyonunda çalışan ve adını açıklamak istemeyen görgü tanığı, ‘‘Olay Kasımpaşa'da değil, Maslak Princess Oteli'nin karşısındaki yolda meydana geldi. Beyaz BMW'siyle hızlı bir şekilde, bir motosikletten kaçan Demet Hanım, Maslak yol ayrımının ilerisinde durdu. Motosikletteki 2 adamdan biri hızla arabaya gelip, şarkıcıyı dışarı çekiştirerek, ‘‘Ne kaçıyorsun ulan’’ diyerek, kafasına, göğsüne, kalçasına ve yüzüne yumruklar indirmeye başladı. Diğer adam da eline aldığı bir taşla arabanın camına vurdu’’ dedi.

Çocuk aldırma iddiası

Görgü tanığı sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Taksi şoförleri olaya müdahale ederken, motosikletteki adamlar İstinye yönüne doğru kaçtılar. Ağzı burnu kan içinde kalan Demet Hanım, kaşı patlamış bir şekilde arabasına bindi ve panik içinde Ayazağa tarafına doğru uzaklaştı.’’ Bu bilgiler doğrultusunda Sağıroğlu'nun sevgilisi Bora Sezen tarafından dövüldüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bir başka iddia ise Demet'in olaydan bir hafta önce Bora Sezen'den çocuk aldırdığı, genç sevgilinin bu olaya çok kızdığı yolunda.

BU SORULAR YANIT BEKLİYOR

Yol kenarında durduğu anda kapkaççıların saldırdığını söyleyen Demet Sağıroğlu'nun ne telefonu, ne de çantası çalındı. Çantasını koltuk altına koyarak tedbirli davranan Sağıroğlu neden kapıları kilitlemedi?

Demet Sağıroğlu gazetecilere, arabayla önde giderken sevgilisinin arkada motosikletle kendisini takip ettiğini söyledi. Kapkaççıların saldırısı sırasında sevgilisi Bora Sezen neden ortadan kayboldu?

Bu gibi durumlarda her normal vatandaş gibi Sağıroğlu'nun, kendisine saldıranların bulunması için neden polise başvurmadığı da merak ediliyor. Ünlü popçu, kendisine geldikten sonra neden şikáyetçi olmadı.

Demet Sağıroğlu, olayın ortaya çıkışının ardından kendisiyle röportaj yapan muhabirimizin, ‘‘Sevgilinizle birlikte görüntüleyelim’’ teklifine niye ‘‘Bora ile böyle bir durumda poz veremem’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!