Doğan Arena'ya görkemli açılış

Güncelleme Tarihi:

Doğan Arenaya görkemli açılış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2007 20:42

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Frankfurt Kenti yakınlarındaki Doğan Medya Grubu'unun tesislerinin bulunduğu Mörfelden-Walldorf'ta futbol sahası "Doğan Arena" görkemli bir törenle hizmete girdi. Doğan Arena'da yapılan ilk karşılaşmada ise Frankfurt Başkonbolosluğu takımı, Doğan Medya çalışanlarından oluşan ekibi 11-10 mağlup etti.

Doğan Medya Avrupa Genel Müdürü Sevda Boduroğlu'nun yaptığı açış konuşmasında," Her geçen gün çalışanlarımıza çeşitli spor alanları yaratmak için bütürn gayretimizle çalışıyoruz. Arenamız hepimize hayırlı olsun" dedi. Doğan Medya Avrupa Genel Müdür Yardımkcısı Abdürrahim kurtiş'in başlama vuruşunu yaptığı karşılaşmada ilk gol Frankfurt Başkonsolosluğu'undan geldi. Muavin Konsolos Umut Acar plase bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Diğer muvain Konsolos Güçlü Kalafat ararda iki gol kaydetti. 3-0. İlhan, Ozan ve Umut Acar'dan gelen gelen gollerin ardından Başkonsolos Güldere uzaktan şık bir gol kaydetti ve skoru 7-0 yaptı. İlk yarının skorunu ise Turgay Raşit'ten gelen gol belirledi: 7-1.

İKİNCİ YARI DOĞAN MEDYA COŞTU

Haberin Devamı

İsa Deveçeken, Erol Yılmaz ve Eyüp Alkan'ın başarılı yönetim gösterdiği karşılaşmada Doğan Medya ikinci

/images/100/0x0/55eaf858f018fbb8f8a27ac0
yarıya hızlı başladı. İsmail(2), Ozan Çorkundağ(2)attıkları gollerle farkı ikiye indirdiler: 7-5. Başkonsolos Güldere, skoru 8-5 yapan golü kaydetti. Doğan Medya, Abdürrahim Kurtiş ve Önder Çelik'in golleriyle skoru 8-7 yaptı. Hüseyin, Aydın ve Nihat'tan gelen gollerle skor 11-7 oldu. Maçı bırakmayan Doğan Medya İsmail ve Senol ve Turgay ile üç gol daha kazanmasına rağmen yenilgiden kurulamadı: 11-10.

DOSTCA MÜCADELE Walldorf'taki baskı tesilerinde yapımı tamamalanan Doğan Arena'nın açılış maçında Frankfurt Başkonsolosluğu ile Doğan Medya çalışanları dostluk gösterdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!