DNA sonucu: Öz oğlu

Güncelleme Tarihi:

DNA sonucu: Öz oğlu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2006 00:00

Mezar açtıran tartışma noktalandı. Mahkeme kararıyla yapılan DNA testi sonucuna göre; Emrah Karaca, Cem Karaca’nın öz oğlu çıktı.

CEM Karaca«nın ölümünden sonra evli olduğu ve ayrıldığı eşleri arasında yaşanan tartışma, yapılan DNA testiyle son buldu. Teste göre Emrah Karaca, Cem Karaca’nın oğlu. Cem Karaca’nın iki hafta önce mezarı açılarak alınan DNA örneklerinin sonuçları belli oldu. "Cem Karaca tıbben baba olamıyordu" diyen son eşi İlkim Karaca’ya karşı, üçüncü eşi Feride Balkan Karaca ve oğlu Emrah Karaca’nın açtığı tazminat davasında, DNA testi için sanatçının kabrinin açılmasına karar verilmişti.

Savaş Ay’dan öğrendi
/images/100/0x0/55eb059ff018fbb8f8a5e303


Merakla beklenen DNA sonucu, dün Star Haber’de açıklandı. Raporu ele geçiren Savaş Ay, canlı yayında Emrah Karaca’ya telefonla bağlandı.

Ay’ın ağzından Cem Karaca’nın öz oğlu olduğunu öğrenen Emrah Karaca şunları söyledi: "Ben iki kere baba acısı çektim. Biri öldüğünde biri mezarı açıldığında. Bana bunu yaşatanlar hukuk ve Allah önünde hesabını verecekler. Bu asla bir miras kavgası değil, namus ve şeref meselesiydi. Babam hayatta olsaydı hakkımı aramamı isterdi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!