Diriliş Ertuğrul 39.yeni bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 39.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 15:34

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 39.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen dizide heyecan devam ediyor. Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir? Merakla beklenen Diriliş “Ertuğrul” dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Diriliş “Ertuğrul” 39.bölümü heyecanla bekleniyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Diriliş Ertuğtuş”un 39.bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul’un obadaki hainin Kocabaş olduğunu ortaya çıkarmak için yaptığı plan, Gökçe’nin her şeyi Tuğtekin’e söylemesiyle bozulmuştur. Noyan’ın en başından beri istediği olmuş, Kayı ve Dodurga boyları artık düşman hale gelmişlerdir.

Kayı ve Dodurga boyları arasında alevlenen düşmanlığı ve yükselen tansiyonu fırsat bilen Noyan, şimdi yeni planların peşindedir. Obadaki haini ortaya çıkarmaya çalışırken Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul’u neler beklemektedir? Kendisine isnat edilen suçtan dolayı yargılanmak için obaya dönen Ertuğrul’un büyük oyunu nedir? Hayme Ana, hayatını kimin için tehlikeye atar? 

Haberin Devamı

13. Yüzyıl… Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu.

Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar onun en büyük düşmanlarıydı.

Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Bu yurtta üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu kuruldu.

BAKMADAN GEÇME!