'Digital Revolution'

Güncelleme Tarihi:

Digital Revolution
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 12:27

Barbican Centre’ın yarattığı Digital Revolution sergisi 20 Şubat – 12 Haziran tarihleri arasında, Zorlu Holding’in desteğiyle, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, yeni sergi alanı Sky Lounge’da açık olacak.

Haberin Devamı

Londra, Stokholm ve Atina’nın ardından şimdi de İstanbul’a gelecek olan bu özel serginin biletleri zorlupsm.com, Zorlu PSM gişeleri ve Biletix üzerinden satışa çıktı.

Digital Revolution

SÜRÜKLEYİCİ BİR SANAT, TASARIM, FİLM, MÜZİK VE VİDEO OYUNU SERGİSİ

Digital Revolution, 1970'lerden bu yana, dijital teknoloji aracılığıyla sanatta yaşanan dönüşümü keşfediyor ve bu dönüşümü kutluyor. Sergi, dijital medyayı kullanarak, alanlarında sınırları zorlayan bir dizi sanatçı, film yapımcısı, mimar, tasarımcı, müzisyen ve oyun geliştiriciyi ilk defa bir araya getiriyor. Ayrıca, geleceğe bakıp yaratıcı kodlama, “Do it Yourself” (Kendin-Yap) kültürü, dijital topluluklar, zenginleştirilmiş gerçeklik, yapay zeka, giyilebilir teknolojiler ve 3D baskı almanın sunduğu yaratıcı olanakların etkisini değerlendiren sergi, hem sanat dünyasının hem de teknoloji meraklılarının dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILAR “WİLL.İ.AM” VE “BJÖRK”ÜN ÇALIŞMALARI BU SERGİDE

İlk kez geçtiğimiz yıl, Avrupa’nın en büyük sanat merkezleri arasında yer alan Barbican Centre’da katılımcılarıyla buluşan bu görkemli serginin Londra, Stokholm ve Atina’dan sonraki durağı İstanbul’da Zorlu PSM oluyor. Sergide, dünyaca ünlü müzisyen - girişimci will.i.am ve Björk, Inception filmi ile Oscar ödülü alan görsel efekt tasarımcısı Paul Franklin ile Chemical Brothers, U2 ve Kanye West gibi büyük isimlerin videolarının yönetmeni Chris Milk’in çalışmaları da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!