Devlerin buluşması

Güncelleme Tarihi:

Devlerin buluşması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2010 10:29

Dünyaca ünlü iki edebiyat ustası Günter Grass ile Yaşar Kemal 15 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde biraraya gelecek.

Haberin Devamı

Goethe Enstitüsü’nün “Avrupa Edebiyatı Türkiye’de – Türkiye Edebiyatı Avrupa’da” adlı geniş kapsamlı kültür projesinin İstanbul etkinlikleri kapsamında biraraya gelecek olan Günter Grass ve Yaşar Kemal, Osman Okkan moderatörlüğünde bir sohbet gerçekleştirecekler. Edebiyatın iki dev ismi, toplumsal değişimlerin edebiyattaki yansımaları ve bu yansımaların okuyucuda bıraktığı etkiler üzerine görüşlerini katılımcılarla paylaşacaklar.

Projes kapsamında Türkiye’nin çeşitli şehirlerini ziyaret eden Avrupalı yazarlar Monika Maron, Alek Popov, Attila Bartis ve Stefan Brijs de bu özel edebiyat buluşması kapsamında bir araya geliyor. Memet Ali Alabora’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek tartışmada edebiyat ve toplumsal değişimler üzerine fikirlerini paylaşacak olan yazarlar, Türkiye’de edindikleri kişisel izlenimleri de edebiyatseverlere aktaracaklar.

Haberin Devamı

Devlerin buluşması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!