Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aldırış eden yok

TEDAŞ, yaklaşık bir yıl önce Güvenlik Mahallesi'nde bazı çalışmalar yaptı. Bu kapsamda yeni bir trafo monte edildi. Boşta kalan iki beton direk de 271'inci Sokak'ta Özlem Apartmanı önüne bırakıldı. Bu uzun zaman içerisinde direkleri alan olmadı ve almayada hiçmi hiç niyetleri yok.

NE ZAMAN KALDIRILACAK

Boylu boyunca uzanan bu beton direkler apartmana girişimizi engelliyor. Bunun yanı sıra çok çirkin bir manzara var. Direkler hiçbir işe yaramıyor, ancak bize engel oluyor. TEDAŞ yetkililerine sesleniyoruz bir senedir bekleyen bu direkler ne zaman kalkacak. Kaldırmaya niyetiniz yoksa onuda bilelim. Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Söz konusu sokaktaki elektrik direkleri en kısa sürede kaldırılacaktır’’ diye konuştu.

Park yerinde moloz

ÇaybaŞI Mahallesi 1355'inci Sokak'ta çocuk parkı için ayrılan bir alan var. Ancak, arazide park dışında her şey var. İnşaat artıkları, evsel atıklar daha ne ararsanız... Sokağımızda o kadar çirkin bir manzara var ki anlatmak, kelimelere dökmek mümkün değil.

Ne yazık ki bu çirkin yığın her geçen gün biraz daha büyüyor. Antalya'nın göbeğinde oturduğumuza inanamıyoruz. Belediye yetkililerinden gereken çalışmanın yapılmasını istiyoruz. Sağlıklı ve yemyeşil bir park alanı bizim hakkımız değil mi? Esma Yıldız

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Vatandaşlarımızın talebiyle ilgili olarak gerekli çalışma yapılacaktır’’ dedi.

Büyükşehir'e teşekkür

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Caddesi'ndeki orta refüjlere yaya geçitleri yapılıyor. Trafik ışıklarının bulunduğu bölümlerde, yayaların daha rahat geçişini sağlamak, yeşil örtünün zarar görmesini önlemek amacıyla yapılan çalışma çevre sakinlerini de sevindirdi.

Vatandaşların, karşıdan karşıya geçerken refüjdeki bitkilere zarar verdiğini belirten çevre sakinleri, ‘‘Yayaların yürümesi için özel bölümler olmadığı için, vatandaşlar ister istemez çimleri eziyordu. Yaya geçitlerinin oluşturulmasıyla görsel kirlilik de önlenecek’’ diye konuştu.

Toz altında kaldık

ŞİrİnyalI Mahallesi'nde oturuyoruz. 1533'üncü Sokak'ta çok güzel bir ilköğretim okulumuz var. Ancak, bu sokak ve 1534'üncü sokak köy yolundan farksız bir görünüm sergiliyor. Gelip geçen araçlar nedeniyle sürekli toz yağmuru altında kalıyoruz.

Okulda okuyan öğrenciler de bu durumdan rahatsız. Önümüzdeki yağmurlu günlerde çamur derdiyle uğraşacak olmamız bizi daha çok endişelendiriyor. Belediye yetkililerinden asfaltlama yapılmasını istiyoruz.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Konu, asfaltlama programı çerçevesinde değerlendirilecektir’’ dedi.

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!