Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2000 00:00

Hazırlayan İlkay MANIŞ
Haberin Devamı

Ulaşıma çözüm istiyoruz

ÇAĞLAYAN Mahallesi'nden Örnekköy-Lara istikametine gidiş ve dönüşlerde büyük sorun yaşıyoruz. Bazen yarım, bazen de 45 dakikada bir geçen otobüsü yakalamak için yoğun stres yaşıyoruz. Güzeloba, Ermenek semtlerine beş dakikada bir minibüs ve otobüs varken Örnekköy-Lara istikametine minibüs yok. Antalya gibi bir kentte, üstelik turistik diye bilinen semtimizde ulaşım çilesi çekiyoruz. Belediye yetkililerinden minibüs seferleri oluşturulmasını, otobüs seferlerinin sayısının artırılmasını istiyoruz.

Çağlayan Mahallesi sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Söz konusu istikametten 23, 25, 80, 2 ve 48 numaralı otobüsler, her 15 dakikada bir geçiyor. İncelemelerin ardından gerekli ise otobüs sefer sayısı artırılacak, minibüs seferleri konacaktır’’ dedi.

Toz içindeyiz

Özgürlük Bulvarı'nda 2037. Sokak sakinleri olarak belediyemiz tarafından unutulduğumuz kanaatindeyiz. Yolumuz halen bir dağ patikasını andırması ve akşamları zifiri karanlık olması çocuklarımız adına bizi tedirgin ediyor.

Her geçen gün nüfusun arttığı semtimizde toz içindeki bir sokakta oturuyoruz. Dört ay süren sıcak havada toz yağmuru altında kaldık. Bazen göz gözü görmez oluyor. Önümüzdeki yağmurlu günlerde çamur deryası içinde kalacağız. Yetkili kişilerden sorunumuza çözüm getirilmesi istiyoruz. Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Konu asfaltlama programı çerçevesinde değerlendirilecektir’’ dedi.

Moloz döküyorlar

Adlİye Sarayı ve Antalyaspor Vakfı'nın bulundu sokak ne yazık ki korkunç bir görüntüye sahip. Meltem Sitesi'ne ait bu sokağın sonunda Cam Piramit'i görmek mümkün. İnsanların yürüyüş yaptığı böylesi merkezi bir yer moloz ve çöp yığınlarıyla dolu.

Çevresi tel örgülerle çevrilen boş araziye hala moloz dökülüyor. Tel örgüleri tahrip eden araçlar her türlü pisliği buraya boşaltıyor. Kentimiz adına çok utandırıcı bir manzara. Belediyenin bu soruna çözüm getirmesini bekliyoruz.

Lütfü Gökalp

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Vatandaşlarımızın şikayetiyle ilgili olarak gereken incelemeyi yapacağız’’ diye konuştu.

Kesinti işkencesi

Konuksever Mahallesi Kızılırmak Caddesi Kısmet Kırkbir Aparmanı'nda oturuyoruz. Geçtiğimiz haftalarda tam 24 saat süren elektrik kesintisi yaşadık. 29 Ekim günü akşam 22.00 sıralarında kesilen enerji 30 Ekim Pazartesi günü saat 15:00 sıralarında verildi.

Görevliler burada bulunan trafoya 12 saat sonra müdahale etti. Bunun yanı sıra sık sık elektrik kesintisi oluyor. Ne zaman enerji kesileceği bize bildirilmiyor. Bu nedenle çok mağdur durumda kalıyoruz. TEDAŞ yetkililerinden bu tür sorunlarımıza daha duyarlı yaklaşmasını bekliyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Enerji kesintisiyle ilgili olarak gereken araştırmayı yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!