Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bir yıldır asfalt bekliyoruz

Şirinyalı Mahallesi 1523 Sokak'ta yaklaşık 800 metrelik bölüm bozuk satıh. Köy yolundan farksız olan bu sokakta değil araba kullanmak yürümek bile imkansız. Üstelik çok çirkin bir görüntü var. Yapılaşmanın bu kadar yoğun olduğu seçkin bir semtte yaşananlara anlam veremiyoruz.

Bir yılı aşkın süredir asfaltlama bekliyoruz. Ancak, burada hiçbir çalışma yapılmıyor.Bizler yaz günleri hep toz yutuyoruz, kış günleri ise çamurdan çıkamıyoruz. Yetkililer bu soruna biran önce çözüm bulmasını ve bu dertten bizleri kurtarmasını istiyoruz. Ümit Çorapçı

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Lara bölgesinde asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Sırasıyla asfalt gerektiren sokaklarda gerekli işlemler yapılacak’’ diye konuştu.

Çalışmalaryarım kaldı

ASAT görevlileri yaklaşık bir ay önce evsel bağlantı için kazı yapmaya başladı. Yeşiltepe Mahallesi 2670 Sokak Tümer Apartmanı önündeki çalışma ne yazık ki yarım kaldı.

Kazılan çukurlar kapatılmadı. Burada çalışan görevlilere çalışmaların ne zaman biteceğini sorduğumuzda kısa süre içinde gerekenin yapılacağını söylediler. Ancak, o günden bu yana hiçbir faaliyet ve onarım göremedik.

Bizde buradan yetkililere sesleniyoruz bu çalışmalar bu çalışmalar kısa bir sürede tamamlanacak denildiği halde niçin tamamlanmadı? çalışmalar ne zaman bitecek ve bu çukurlar ne zaman kapatılacak.

Ömer Tümer

Yetkili diyor ki

ASAT yetkilileri, ‘‘Kontrol mühendisliğine konu hakkında hemen bir bilgi vereceğiz. Vatandaşımızın şikayetiyle ilgili gerekli inceleme yapıldıktan sonra sorunun giderilmesi için yeni bir çalışmalar yapılacaktır’’ şeklinde konuştu.

Direği onarın

Kentin değişik yerlerinde bulunan elektrik direklerinin hali içler acısı. Kiminin üzerinde tel yok kaldırılmıyor, kimisi devrilmek üzere. Memurevleri Mahallesi 209 Sokak'taki elektrik direğinin de demirleri sırıtıyor. Beton kaplaması dökülen direk hem çirkin görünüyor hem tehlike saçıyor. Yetkililerden gerekli onarımın yapılmasını istiyoruz. Sokak sakinleri

Kaldırım istiyoruz

Fener Mahallesi'nde Eski Lara yolu üzerinde bulunan Muhsin Adıyaman Sitesi ve çevresinde kaldırım bulunmaması kazalara sebep oluyor. Yayalar için ayrılmış alanlarda biriken toz ve çeşitli atıklar da cabası. Kış boyunca bu alanlarda deryası oluştu. Belediye yetkililerinden kaldırım yapılmasını istiyoruz. İhsan Çağlar

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Öncelikle asfaltlama çalışmaları tamamlanacak. Asfaltlama yapılmadan kot farkı belirlenemez. Bu farkın ortaya çıkmasıyla kaldırımlar düzenlenecek’’ dedi.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!