Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Parke taş ne zaman ?

Tahılpazarı Mahallesi, birçok eski yapının bulunduğu, Antalya'nın köklü semtlerinden biri. Mahallede yapılan altyapı çalışmalarının ardından sokaklarımız içler acısı bir hal aldı. Sokaklarımız kış boyunca çamur deryasına döndü. Yaz gelince de toz çilesi başladı. Yetkililer semtimizdeki sokakların parke taşla döşeneceğini söylemişlerdi. Ancak, hiçbir faaliyet göremiyoruz. Çalışmalar ne zaman başlayacak?

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Balbey Mahallesi'ndeki parke taş döşeme çalışmalarımız son aşamasına geldi. Tahılpazarı Mahallesi'nde önümüzdeki günlerde gerekli çalışmalar başlayacak’’ dedi.

Kaldırım bekliyoruz

Turistik Lara semtinde Özgürlük Bulvarı karşısında kaldırımsız bir bölüm var. Daha önce bordür taşları döşenen bölüme beton dökülmedi. Çukur kalan bu yerde toz ve kaya parçalarından başka birşey yok. Kış aylarında su birikintisi oluşuyordu, yaz sıcaklarıyla birlikte toz oluşmaya başladı. Belediyeye konuyla ilgili sıkıntımızı belirttik; fakat sorunumuza çözüm getirilmedi. Fahri Kaynak

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Öncelikle asfaltlama yapılacak, kot farkının belirlenmesiyle kaldırımlar yenilenecek. Antalya'da birçok semtte olduğu gibi bu sitede oturan vatandaşlarımız da çevre düzenlemesine katkıda bulunabilir’’ şeklinde konuştu.

Tüpgaz kamyonu

Yaklaşık bir aydır bir tüpgaz kamyonu 100. Yıl Spor Tesisleri yanında sabit duruyor. Sabah erken saatlerde ve geceyarısına doğru gelen daha küçük araçlar bu kamyona tüpgaz bırakıyor ya da alıyor.

Yol kenarına sabitlenen bu kamyon büyük tehlike oluşturuyor. Bütün gün güneş altında kalan tüpgaz dolu kamyonda bir patlama olursa bunun sorumlusu kim olacak? Bediyeye şikayetimizi ilettik, ilgilenen olmadı. Uğur Yılmaz

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Konuyla ilgili firmaya tebligat gönderildi. Tüpgaz kamyonu en kısa sürede kaldırılacak’’ diye konuştu.

Sokağımız asfaltsız

Antalya şehir merkezindeki semtlerden biri olan Sanayi Mahallesi'nde oturmamıza rağmen toz yutmaktan kurtulamıyoruz. Çünkü, 633 sokak başta olmak üzere pekçok yol asfaltsız. Kuruyan havayla birlikte toz derdimiz daha da arttı. Kapı-percere açamaz olduk. Neredeyse hemen hergün temizlik yapıyoruz; ama tozdan kurtulamıyoruz. Belediyenin asfalt çalışması yapmasını istiyoruz. Kamil Ertem

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Sanayi Mahallesi'nde altyapı çalışmaları başlamadı. Ayrıca, yıkımı yapılacak binalar bulunuyor. Kanalizasyon kazıları tamamlandıktan sonra asfaltlama yapılacak’’ diye konuştu.

Park girişi karanlık

KONYAALTI sahilini ve Akdeniz'in güzelliğini sunan Hasan Subaşı Kültür Parkı hemen hergün yüzlerce vatandaşı ağırlıyor. Parkın, Antalya Müzesi yönündeki giriş kapısı akşamları karanlığa teslim oluyor.

ALKOLİKLER İSTİLA ETTİ

Çok geç saatlerde değil, güneş battığı anda zifiri bir karanlık oluşuyor. Bu durumdan faydalanan alkolikler parkı istila ediyor. Ailece akşam gezintisi yapmaya korkar olduk. Park girişinin aydınlatılmasını istiyoruz. Musavat Seven

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!