Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yürüyemez olduk

Antalya'ya gelen turistler; simitçi, boyacı, çiçekçi ve benzeri satıcılar ile çocuk yaştaki dilencilerden çektiğini, hiç kimseden çekmiyor.

Sadece turistler değil, çoğu vatandaş da aynı konudan dertli. Işıklar, Kaleiçi, Cumhuriyet Meydanı ya da başka bir yer; hiç farketmez, bu ısrarcı satıcılar sizi mutlaka buluyor.

Yolda yürüyenlerin yakasına paçasına yapışıp, dakikalarca bırakmıyorlar. Adeta şehri esir almışlar. Yaşanan bu durum, Antalyamız ve yaklaşan turizm sezonu düşünüldüğünde, gerçekten çok vahim. Yetkili kişiler bu soruna köklü bir çözüm getirsinler.

Ramazan Şentürk-Murat Kaya-Özgül Pınar

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç ‘‘Vatandaşları ve turistleri rahatsız eden dilenciler ile seyyar satıcılar konusunda, zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürüyor.

Ekiplerimiz, emniyet güçleriyle ortaklaşa çalışarak mücadeleyi artıracak’’ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Mustafa Altıntaş

‘‘Zabıta görevlilerimiz, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızdan da dilencilere rağbet etmemelerini istiyoruz’’

Ne zaman düzelecek ?

100. Yıl Bulvarı

ASAT, uzun süre önce 100. Yıl Bulvarı'nda kazı çalışmaları yaptı. Çağrı ve Sülemiş apartmanlarının arasında kalan bölüm de kazıldı.

Görevliler, gerekli çalışmaları yaptıktan sonra, çukur çakıl ile örtüldü. Böylece çukur ‘‘kapatıldı’’ ama, çilemiz bitmedi.

İri çakıl taşlarının bulunduğu yerde yürüyemiyoruz. Buraya girip çıkan araçların tekerlekleri, her tarafa çakıl taşı fırlatıyor.

Çevredeki dükkanların camları her defasında tuzla buz oluyor.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal ‘‘Adı geçen yerde gerekli çalışmayı yapacağız’’

Enerji kesintisi

Lara Barınaklar

Antalya'nın turistik diye bilinen semtlerinden birinde, Lara Barınaklar'da oturuyoruz. Semtimizde, 2050 ve 2056 arasındaki tüm sokaklar, enerji kesintisi sorunu yaşıyor.

Biraz yağmur yağsa ya da rüzgar kendini biraz hissettirse, elektrikler kesiliyor. Her enerji kesintisi, yaklaşık iki saat sürüyor. Bir gidip bir gelen enerji yüzünden, ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Elektrikli eşyalarımız da çok sık arızalanıyor. Melek Yenice

Yetkili diyor ki

TEDAŞ İşletme Bakım Müdürü Kenan Erkaya

‘‘Bu bölgede yenileme çalışmalarımız var. Trafo devreye sokulacak, sıkıntı giderilecek’’

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!