Depreme Kayseri'de canlı yayında yakalandı! Spikerin zor anları kamerada

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 06, 2023 15:45

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalanan spiker, haber sunmaya devam etti. Spiker Şeyda Tuba Çalapverdi o anlarda, 'Şu dakikada ayakta durmakta güçlük çekiyorum. Şu dakikada artçıların yaşandığını hissedebiliyoruz. Öğle saatlerinde saat: 13:25 sıralarında bir deprem olduğunu söylemek mümkün.' şeklinde panik anlarını aktardı.

Haberin Devamı

AFAD'ın açıkladığı veriye göre merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki deprem Kayseri'de büyük paniğe yol açtı. Kayseri’de yerel yayın yapan bir televizyonun spikeri de canlı yayında 7.6’lık depremi yaşadı.

Korku dolu anların yaşandığı depreme canlı yayında yakalanan Şeyda Tuba Çalapverdi, depreme canlı yayında yakalandı. Sakinliğini koruyan Çalapverdi, yayınına devam etti. O anlar kameralara yansıdı.

Zor anlar yaÅŸayan Tuba ÇalapverdiÂdeprem esnasında, 'Åžu dakikalarda bir deprem meydana geliyor. Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana gelmiÅŸti. Åžu dakikada ayakta durmakta güçlük çekiyorum. Hemen ÅŸuraları kontrol altına alacağım. Åžu dakikada artçıların yaÅŸandığını hissedebiliyoruz. Öğle saatlerinde saat: 13:25 sıralarında bir deprem olduÄŸunu söylemek mümkün. Stüdyo içinde deprem hissediliyor. Herkesi sakin olmaya davet ediyoruz. Kahramanmaraş’ta bir deprem meydana gelmiÅŸti. Stüdyo ciddi ÅŸekilde sallandı.' ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!