Dell ultra hafif dizüstüsünü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Dell ultra hafif dizüstüsünü tanıttı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 15, 2007 11:30

Dell, EMEA ( Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesindeki müşterilerine en üstün mobil deneyimi yaşatacak olan yeni Latitiude D430 dizüstü bilgisayarı tanıttı. Gelişmiş çizgileri ve ince tasarımıyla Latitude D430, özellikle çok sık seyahat eden, küçük boyuta, hafifliğe, güçlü bağlantı özelliklerine ve uzun pil ömrüne değer veren profesyoneller için tasarlanmış.

Haberin Devamı

Yalnızca 1.35 kg1’dan baÅŸlayan ağırlığa ve 4.5 saatten2 fazla pil ömrüne sahip olan Latitude D430, müşterilere tek ya da çift çekirdek Intel 2 Duo ULV iÅŸlemci seçeneÄŸi sunuyor. Ayrıca ofis içinde esneklik ve geniÅŸleme özellikleri sunmak için Dell’in güçlü entegre geniÅŸleme birimi çözümleriniÂde kullanıyor. Dizüstü bilgisayar, yüksek performanslı 12.1 inçlik WXGA ekranında geniÅŸleyen; yarı saydam pencereleri, 3 boyutlu perspektifi, zengin dokuları, geliÅŸmiÅŸ renk karışımlarını ve animasyonları gösteren Microsoft Windows Vista Aero’nun grafik deneyimlerini de yaÅŸatıyor.Â

 

Latitude D430 çok sık seyahat eden ve hareket halinde olan müşterilerinin güvenlik, bulunabilirlik ve yönetim kolaylığı ihtiyaçlarını karşılamak üzere dört ana alan üzerine tasarlanmış:

 

Haberin Devamı

- Yenilikçi Tasarım müşterilere ürünü yaşam döngüsü boyunca kendi ihtiyaçları ve bütçelerini en iyi şekilde yansıtacak biçimde kişiselleştirme için gelişmiş seçenekler ve yeni seviyeler sunuyor. Görsellerin yönetimini basitleştiren Dell’in Direkt Yerleştirme Hizmetleri de tasarıma dahil.

- HyperConnect Kablosuz kullanıcıların herhangi bir mekanda sanal olarak çalışmalarına entegre 802.11n kablosuz bağlanırlık özellikleri ile olanak tanıyor. Yerleşik Dell WiFi CatcherTM Yardımcı anahtarı, dizüstü bilgisayar kapalı olduğunda dahi kullanıcıların kolaylıkla bir ağ bulmalarına yardımcı oluyor.


- Akıllı Güvenlik çözümleri entegre akıllı kart ve opsiyonel biyometrik parmak izi okuyucuları ile performanstan ödün vermeyen TPM 1.2 ve tamamen şifreli sabit sürücüler içeriyor.


- RoadReady 13.000 saat süren güçlü testlerden geçen, magnezyum maden alaşımı yapısıÂve tam zamanlı Strike Zone sabit sürücü koruma özelliÄŸi ile devamlı çalışmaya olanak tanıyor.

 

Enerji Yıldızı 4.0 uyumluluğu

 

Latitude D430, Dell’in Energy Smart ürün serisini, seçkin konfigürasyonları Energy Star 4.0 standartlarına uyumlu olduğundan genişletiyor. Çevre Koruma Kurumu’nun şartnamesine göre, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar tarafından harcanan enerjinin daha etkin bir biçimde kontrol edilmesi çağrısı yapılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!