Dansın Sultanları Zürih'te

Güncelleme Tarihi:

Dansın Sultanları Zürihte
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2002 17:31

Anadolu halk danslarından derlenen 3 bin figürü, 100 kişilik dansçı grubuyla sergileyen "Dansın Sultanları" (Sultans of the Dance) 12 Haziran'da İsviçre'nin Zürih kentinde bir gösteri yapacak. Topluluğun, 7 bin kişilik Hallenstadion Spor Salonu'nda yapacağı gösterinin biletlerinin büyük bölümü daha şimdiden satılmış durumda.

Haberin Devamı

Gösterinin organizatörlüğünü üstlenen Good News Production sözcüsü Markus Simmen, bugüne kadar bazı küçük yerel gazetelerde yayın yapıldığını, gelecek günlerde de İsviçreliler'i de şovdan haberdar etmek için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.  

Avrupa'nın değişik ülkelerinde 22 gösteri yapmak üzere turneye çıkan Dansın Sultanları, özellikle Türkler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. 18 Mayıs'ta Rotterdam'da başladıkları Avrupa turnesinde bu güne kadar Almanya'da 6 gösteri yapan ekip, bu akşam da Frankfurt'ta sahneye çıkacak. Yoğun ilgi nedeniyle Münih'teki gösteri sayısı 4'e çıkarılan grup, Brüksel'de de bir gösteri yapmıştı.  

Avrupa turnesini 16 Haziran'da tamamlayacak olan grubun Zürih gösterisinin organizasyonu, Maydonoz Showland, Global Concert, İsviçre'deki Badak seyahat şirketi ve Good News Production tarafından ortak yürütülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!