Dalkılıç geceyi hastanede geçirecek

Güncelleme Tarihi:

Dalkılıç geceyi hastanede geçirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 18:09

Dünya rekor denemesi çalışmaları için Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan ve dalıştan sonra rahatsızlanarak helikopter ambulansla Antalya'ya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesine getirilen serbest dalış sporcusu Yasemin Dalkılıç'ın devam eden tetkikleri nedeniyle bu geceyi hastanede geçirmesine karar verildi.

Haberin Devamı

AÜ Hastanesi Başhekimi Abdullah Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, rekor denemesi çalışmaları sırasında rahatsızlanan Dalkılıç'ın, şu ana kadar yapılan tetkikleri neticesinde önemli bir sorunun bulunmadığının belirlendiğini bildirdi. Dalkılıç'ın tetkiklerinin devam ettiğini kaydeden Erdoğan, sporcunun bu geceyi hastanede geçirmesine karar verdiklerini söyledi.

Öte yandan Yasemin Dalkılıç'ın hastanede özel bir odaya yerleştirildiği, yanında eşi Rudi Castineyra ile annesi Saime Şeyma Dalkılıç'ın refakatçi olarak bulundukları öğrenildi.

Bu arada Dalkılıç'ı hastanede, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin de ziyaret etti. Gültekin, Kaş ve Türkiye için önemli bir rekor denemesi yapmaya hazırlanan sporcuya, “geçmiş olsun” dileğinde bulunduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!