Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

The Marmara İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı

The Marmara İstanbul, bu yılki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için özel programlar hazırlamış. Bunlardan ilki bu akşam Panaroma Restaurant'da düzenlenecek olan akşam yemeği. Lozan Antlaşması sırasında Lozan Palas'ta sunulan tarihi mönünün aslına uygun olarak konuklara sunulacağı yemekte siyah havyar, parmesanlı payet ile sığır konsomesi, muslin sos ve fırın patates ile Alabalık Poşe, gratine edilmiş enginar ile sığır madalyonları, taze mantar ile keklik dilimleri, Riviera salatası, ananas frape, İzmir meyveleri, kahve ve pötifur bulunuyor. Tarihi mönüye Atakan, Tahsin, Seda Ünüvar ve Mehmet Horoz'un şarkıları eşlik edecek.

The Marmara İstanbul Cumhuriyet Bayramı için konuklarına özel konaklama paketi de hazırlamış. Otelde 2 gece konaklama, hoşgeldiniz içkisi, odada özel ikramlar, büfe kahvaltı, Brasserie'de büfe bir akşam yemeği ve The Marmara GYM'in ücretsiz kullanımını içeren paketin fiyatı ise tek kişi 200, iki kişi 220 dolar olarak belirlenmiş.

Ayrıca The Marmara İstanbul, Cumhuriyetin 76. yılı dolayısıyla, kutlama mesajl içeren pastalar, ay-yıldız şeklindeki kurabiyeler hazırladı. Bu lezzetli kurabiyeleri Cafe Marmara Taksim ve Cafe Marmara Suadiye'de bulabilirsiniz.

Rezervasyonlar için tel: (0212) 251 46 96 (Tarihi Lozan Mönüsü için bu telefondan dahili 750 ve 790, Özel Konaklama Paketi için aynı telefondan dahili 203)

Cafe Marmara Taksim tel: (0212) 251 46 96 / 752

Cafe Marmara Suadiye tel: (0216) 302 87 52

Divan Pub'da Cumhuriyet Partisi

Zekeriyaköy Divan Pub, Cumhuriyet Bayramı'nı özel bir parti ile kutlayacak. Bugün saat 19.00'da bir kokteyl ile başlayacak olan kutlamaya Sema-Özgür'ün müzikleri eşlik edecek. Cumhuriyet Partisi'nin saat 20.00'de başlayacak olan yemeğinin özel mönüsünde ise serpme mezeler, uskumru salatası, peynirli su böreği, patates ve limonlu sos eşliğinde somonlu tavuk sarması ile tatlı olarak Arap Gömleği bulunuyor. Ayrıca Zekeriyaköy Divan Pub konuklarına yemek sonrası kahve ve lokum ikramı da yapacak.

Cumhuriyet Partisi'nin biletleri kişi başı 15 milyon TL. (limitsiz yerli içki dahil).

Zekeriyaköy Divan Pub tel: (0212) 202 61 14-15

Armada Otel'de Cumhuriyet Balosu

Armada Otel'in kuruluşundan bu yana her yıl tekrarladığı ‘‘Cumhuriyet Balosu’’ bu yıl beşinci kez gerçekleştiriliyor. Sivil Cumhuriyet Balolarını yeniden gündeme getiren Armada Otel'in ‘‘Cumhuriyet Balosu’’ bu akşam İstiklal Marşı'nın ardından Ümit İris ve Seval Uğur ikilisinin dansı ile açılacak. Gecenin mönüsü ise, Cumhuriyetin 10. Yılı'nda Ankara Palas Oteli'nde düzenlenen ‘‘10. Yıl Balosu’’ndaki mönünün aynısı: Kremalı tavuk çorbası, Mönüyer usulü dil balığı, Rossini usulü bonfile, Mimoza salatası, Napoli usulü dondurma ve meyve.

Balonun biletleri 15 milyon TL.

Armada Otel, Ahırkapı. Tel: (0212) 638 13 70-78

Sed Hotel'de Cumhuriyet Gecesi

Sed Hotel, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel bir gece düzenliyor. Sed Hotel'in Boğaz manzaralı restoranında yapılacak gecede konuklar kırmızı ve beyaz güllerle karşılanacak. Türk müziği ile konuklarını Cumhuriyet'in ilan edildiği yıllara götürmeyi planlayan Sed Hotel, ayrıca bu geceye özel olarak konuklarına yüzde 25 indirim de uygulayacak.

Sed Hotel, Ömer Avni Mah. Beşaret Sok. 14, Ayaspaşa. Tel: (0212) 252 27 10

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!