Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Bugün evde istirahat edeceğim

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı Erdoğandan açıklama: Bugün evde istirahat edeceğim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2023 11:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından "Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım...

Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

"BUGÜN DOKTORLARIMIZIN TAVSİYESİYLE EVDE İSTİRAHAT EDECEĞİM"

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Haberin Devamı

Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Dün akşam canlı yayın esnasında rahatsızlananan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi.

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP: Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın sağlık durumu çok şükür gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ve samimi dualarını ileten her bir vatandaşımıza şükranlarımızı sunuyoruz

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY: Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdogan’ın sağlık durumu hamdolsun gayet iyi. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK: Ömrünü ülkesine ve sevdalısı olduğu milletine adamış Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Milletin duaları sizinle.

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN: Katıldığı televizyon programında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Haberin Devamı

HÜDA PAR GENEL BAŞKANI ZEKERİYA YAPICIOĞLU: Yaşadığı rahatsızlık sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyet versin.

MİLLET İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU: Sayın Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

ATA İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI SİNAN OĞAN: Katıldığı bir tv programında rahatsızlık geçiren sayın Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğanʼa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER: Sayın Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU: Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sn. Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum.

Haberin Devamı

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN: Kısa süreli rahatsızlık yaşayan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.

GELECEK PARTİSİ BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU: Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

BAKMADAN GEÇME!