Bugün okullar tatil mi? 20 Mayıs Cuma okullar var mı? İşte 19 Mayıs tatili hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Bugün okullar tatil mi 20 Mayıs Cuma okullar var mı İşte 19 Mayıs tatili hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 07:17

Bugün okulların tatil olup olmadığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın ardından gündeme geldi. Tüm yurtta 19 Mayıs coşkusu yaşanırken, milli bayramdan dolayı perşembe günü okullarda ders işlenmedi. 19 Mayıs resmi tatili ile birlikte 4 günlük tatil yapmak isteyen veliler ve öğrenciler cuma günü okulların tatil olup olmadığını öğrenmek istiyor. Peki, 20 Mayıs (bugün) okul var mı, hafta sonu ile birleşecek mi? Cuma günü okullar tatil mi? İşte, 19 Mayıs tatili hakkında ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

20 Mayıs tatil mi sorusu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının Perşembe gününe denk geliyor olması dolayısıyla pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Peki, perşembe günü gerçekleşecek olan resmi tatilin akabinde 20 Mayıs Cuma günü tatil olur mu? İşte, o detaylar

20 MAYIS TATİL Mİ? 20 MAYIS CUMA GÜNÜ RESMİ TATİL OLUR MU?

19 Mayıs Perşembe günün resmi tatil olması dolayısıyla, 20 Mayıs Cuma günü için de beklenti artmıştı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili açıklama yapılması halinde detaylar haberimizde yer bulacaktır. 

 

BAKMADAN GEÇME!