Contour’da harika kart uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Contour’da harika kart uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

İSTANBUL'da Bakırköy, Kızıltoprak ve Sefaköy'de üç hipermarketi bulunan Contour zinciri yeni bir kart uygulamasına başladı. Harika Kart adı verilen kartla müşteriler hipermarketlerde bulunan her şeyi peşin fiyatına, vade farkı ödemeden, üç eşit dilimde ödeyerek alabilecekler. İsteyenler Contour'lara giderek bir başvuru formu dolduracak.

Burger King’de Ramazan çorbası

ABD'nin ünlü fast-food zinciri Türkiye'deki geleneklere ayak uyduruyor. Ramazan ayı boyunca Burger King lokantalarında Ramazan çorbası verilecek. Büyek seçim mönü olan herkese çorba ikram ediliyor. Çorba, kremalı tavuk, domates veya minestrone çorbası olarak sunulacak.

Moda’da antika ve resim hizmeti

MODA'da dört katlı eski bir İstanbul evinde bulunan Hat Collection, antika ve resim konularında hizmet veriyor. Burada ücretsiz ekspertiz de yapılabiliyor. Mağazanın sahibi Cem Ertan'a göre ‘‘eskiden kalan herşey antika değildir ama hiç ummadığınız bir eşyanız çok değerli olabilir.’’ Hat Collection, resim ve antika restorasyonu konularında da hizmet veriyor .

Moda Caddesi Sarraf Ali Sok. No. 5, Kadıköy.

Yeni yıl için kravat koleksiyonu

ERMENEGILDO Zegna erkek giyim mağazası, yılbaşı için hediye seçeneklerini kravat, gömlek, triko ve traveller koleksiyonları olarak sunuyor. Kravat koleksiyonunda saf ipek, kaşmir ya da moher-ipek karışımı kravatlar var. Traveler koleksiyonunda ise evrak çantası ve cüzdan, anahtarlık, ajanda gibi küçük deri aksesurlar bulunuyor.

Hilton’da Şadırvan Salonları yenilendi

HİLTON İstanbul, Balo Salonu'nu yeniledikten ve Millenium Center'ı oluşturduktan sonra Şadırvan Salonları'nı da genişletti ve yeniledi. Bu iki salon, Boğaz manzaralı. 400 kişiye kadar iş toplantıları ve 750 kişilik kokteyller için kullanılabiliyor. Ayrıca salonların önünde deniz manzaralı bir bahçe terası var.

Domino’s Pizza’da yeni ürünler

PİZZA zincirlerinden Domino's Pizza beş yeni ürün geliştirdi. Sucuk ve pastırma bulunan Turkish Pizza, et ürününe düşkün olanlara Meatzza, peynir, zeytin, biber, domatesli Domino's Fresh, tavuk ağırlıklı Chickzza, ıspanak, mantar, kırmızı biber ve zeytin bulunan vejetaryenlere özgü Extra Vegi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!