COMPEX 2005 başlıyor

Güncelleme Tarihi:

COMPEX 2005 başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2005 11:33

COMPEX 2005 30. Uluslararası Bilgisayar Fuarı, Hürriyet Mobil’in ana sponsorluğunda bugün başlıyor. 01-04 Aralık 2005 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek COMPEX, 2006 yılının yeniliklerini bugünden ziyaretçilere sunacak. Türkiyenin en eski bilişim fuarı olma özelliğiyle tanınan fuarın bu sene de ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bilgisayar başta olmak üzere bilişim sektöründeki son teknolojileri meraklılarıyla buluşturan COMPEX 2005, bu yıl da meraklılarının en önemli buluşma platformu olacak. Yerli ve uluslararası yaklaşık 160’ı aşkın teknoloji firmasının katıldığı COMPEX 2005, bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin günlük hayattaki yeri ve kullanımını gözler önüne serecek.

 

Güçlü sponsorlar

 

Her yıl biliÅŸim sektörünün en güçlü isimlerinin sponsorluÄŸunda gerçekleÅŸtirilen COMPEX’in ana sponsorluÄŸunu Hürriyet Mobil üstlenirken donanım sponsorluÄŸunu IBM PC bölümünü satın alan Lenovo, Ä°nternet altyapı sponsorluÄŸunu Superonline, basın sponsorluklarını AkÅŸam, Türkiye, Vatan, Zaman, Referans, görsel medya sponsorluklarını Technology Channel, Sky Türk, Expo Channel, IT medya sponsorluÄŸunu Vogel Burda Communicaitons, iletiÅŸim sponsorluÄŸunu Caretta Ä°letiÅŸim, hizmet sponsorluklarını da HP, Ajanspress, Computorium, E Teknoloji Ãœrünleri, Pozitif Ä°letiÅŸim, Parex Kurye, Ä°s-mail Dağıtım, Ä°stanbul-Net ve Medline üstlendi.Â

 

Haberin Devamı

COMPEX hakkında

 

Geçtiğimiz yıl 152.571 kişinin ziyaret ettiği COMPEX, Türkiye’de bilgisayarın çok az kişi tarafından bilinip kullanıldığı 1980’li yılların başından bu yana, bu sektörde yaşanan tüm gelişmeleri Türkiye’ye taşıdı. İki neslin birlikte büyüdüğü ve bilgisayar meraklılarının 24 yıldan bu yana her yıl merakla beklediği COMPEX, aynı zamanda sektör temsilcilerini çeşitli platformlarda biraraya getirecek.

 

COMPEX 2005 30. Uluslararası Bilgisayar Fuarı’nda dizüstü bilgisayarlardan yazılım ürünlerine, cep telefonlarından MP3 çalarlardan, gelişmiş müzik ve görüntü sistemlerinden PDA’ lere, akıllı ofis ve dijital yaşam ürünlerinden dijital fotoğraf makinelerine kadar bir çok teknolojik üründe binlerde seçenek ziyaretçilerle buluşacak.

 

Haberin Devamı

COMPEX 2005 30. Uluslar arası Bilgisayar Fuarı’na ücretsiz katılmak için www.compex.com.tr adresinden ücretsiz online davetiye alabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!