Çok acil yardıma ihtiyacı var!

Güncelleme Tarihi:

Çok acil yardıma ihtiyacı var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 18:14

Ayşe Ceylan otizmli...Hastalığı ileri safhada ve acil yardıma ihtiyacı var. Sosyal medyada yayılan yardım istekleri de gitgide büyüyor. Sanatçılar, oyuncular seslerini duyurmak için Ayşe'nin durumunu paylaşıyorlar. Ayşe'nin bir internet sitesi var ve hastalığı ileri safhada olduğu için yardım toplam izni var. Ayşe'ye yardım etmek isteyenler www.ayseceylan.com adresinden ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

İşte Ercan Saatçi'nin Instagram'da paylaştığı ileti...
"ercansaatchi Arkadaşlar Ayşe'nin gerçekten acil yardıma ihtiyacı var. www.ayseceylan.com sitesinden bilgi alabilirsiniz. İmkanı olanlar küçük büyük farketmez bir yardımda bulunabilirsiniz. Otizm derneği Konya şube başkanıyla da görüştüm, Ayşe'nin çok ileri safhada olduğunu, Devlet'in aileye yasal yardım toplama izni verdiğini söyledi. Zaten sitede bu belgeler de mevcut. Yardımın küçüğü büyüğü olmaz, haydi...! (Hesap bilgileri sitede yazıyor) "

Sanat ve cemiyet hayatindan kampanyaya destek verenler:

Çağan Irmak, Ezgi Mola, Behzat Uygur, Işıl Rençber, Aslı Şen, İclal Aydın, Ali Murat, Eda Kosif, Şahnaz Çakıralp, Mehmet Okur, Özlem Maden, Özgü Namal, Özkan Uğur, vs...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!