Çocuklar kısa film çekti polisler oynadı

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar kısa film çekti polisler oynadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 17:44

GÜNGÖREN İlçe Emniyet Müdürlüğü, çocukların senaryosunu yazdığı “Çocukların gözüyle polis” konulu 20 kısa film çekti. Projede gerçek polisler rol aldı. Kısa filmler Bakırköy Marmara Forum ve Güngören’deki Kale AVM’deki 22 sinema salonunda gösterime girdi.

Haberin Devamı

Proje kapsamında, 4’ü polis çocuğu, 16’sı Güngören’de bulunan okullarda eğitim gören 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasından seçilmiş 20 çocuğa konularında uzman kişiler tarafından senaryo yazma, drama ve oyunculuk eğitimi verildi.

Çocuklar kısa film çekti polisler oynadı


Galada bir konuşma yapan Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, “Polislerin rol aldığı çocukların zihnindeki saf ve masum anlayıştan yola çıkılarak çocukların gözüyle ‘Polis nedir ve nasıl görünüyor?’ sorularına cevap aramak, onların gözüyle nasıl göründüğümüzü en şeffaf şekilde bilmek, kendimize onlar sayesinde ayna tutmak, geleceğin yol haritasını şekillendirmede onların sağlayacağı bu saf kaynaktan yararlanmak ve ‘Bir çocuğun bir yetişkine öğretebileceği her zaman bir şey vardır’ ilkesinden yola çıkarak “Çocuk Gözüyle Polis” kısa film projesi gerçekleştirdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!