Çocuğunuza matematiği sevdirin

Güncelleme Tarihi:

Çocuğunuza matematiği sevdirin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Matematiğin hayatımızdaki yeri başkadır. Çünkü her dönemimizde karşımıza çıkar. Bunu gören üreticiler çocuklara küçük yaşta matematiği sevdirebilmek için "Math Shark"ı geliştirmişler.

Uzmanlara göre öğrenme aşaması eğlenerek gerçekleştiğinde daha kalıcı oluyor. Math Shark ilginç tasarımı, ışıkları ve çıkardığı seslerle çocukların ilgisini çekiyor. Böylece öğrenmeleri de kolaylaşıyor. Bu cihaz toplama, çıkarma, çarpma, bölme gibi temel matematik işlemlerinin yanı sıra ondalık sayılar, kesirler ve yüzdelik sayılar gibi diğer işlemleri de oyun gibi öğretiyor. Video oyunu gibi tasarlanmış ürün 6-12 yaş arası çocuklar için üretilmiş.

http://tinyurl.com/ 2xg87r adresinden temin edebileceğiniz ürünün satış fiyatı 40 Dolar.

EĞlenerek öĞrenmeye devam

V Tech firması eğitici oyun setleri tasarlamaya devam ediyor. Yeni ürünü olan V. Flash Home Edutainment System ile çocuklar oyun oynarken öğreniyorlar.

6-12 yaş arasındaki çocuklar için üretilmiş bu sistem, bilgisayar gerektirmeden televizyona entegre ediliyor. Sisteme oyun çubuğu ve adaptör de eklenebiliyor. Yüksek ses ve görüntü kalitesi, üç boyutlu görseller ve gerçek yaşamdan görüntülerle çocukların ilgisini çekiyor.

Ürün teslimatında V.Disc ve Krazy Race on Jumping Bean Island oyunları da birlikte geliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!