CNN Türk'te büyük değişim

Güncelleme Tarihi:

CNN Türkte büyük değişim
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2009 14:12

CNN TÜRK, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Birand’ın öncülüğü ile Mart ayında daha dinamik, daha atak bambaşka bir haber kanalı olarak karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin haberlerini en derin ve en detaylı, 360 derece işleyen haber kanalı olarak CNN TÜRK ekranında, yeni dönemde sürpriz isimlerle karşılaşacaksınız.

CNN TÜRK’TEN SÜRPRİZ YENİLİKLER
 
Reha Muhtar CNN TÜRK'te

Beş... Dört... Üç... İki... Bir...
Reha Muhtar için tarihi geri sayım!

Reha Muhtar, çok farklı, çok heyecanlı ve çok hızlı bir programla, Mart ayından itibaren hafta içi her gün saat 23.00’te CNN TÜRK'te olacak.

Bildiğiniz gibi değil, alıştığınız gibi hiç değil...
Haberleri, soluksuz izlerdiniz...

“Reha Muhtar’la Çok Farklı”yla şimdi çok daha fazlasını görüp gündemin önüne geçeceksiniz. Yarına herkesten önce başlamak istiyorsanız, sürprizleri CNN TÜRK’te bekleyiniz.

Metin Uca CNN TÜRK’te

Metin Uca ile sadece ilk bilen değil ilk gülen de siz olacaksınız!
Sivri dili, gülümseten anlatımıyla Uca, CNN TÜRK ekranlarında her şeye maydanoz oluyor.

Haberin Devamı

Metin Uca ile Maydanoz Türkiye’nin en özgün, en renkli ekran şovu olarak 2 Mart Pazartesi gününden itibaren başlayacak.
CNN TÜRK, CNN TÜRK olalı böyle zulüm ile ilk kez karşılaşacak. Gündelik hayat içerisinden ilginç ayrıntılar, Türkiye ve güzel insanlarının bu topraklara özgü tüm halleri hafta içi her gün  saat 19.00’da Metin Uca ile Maydanoz’da olacak. Haber malzemesinden habere alternatif ama habere sırtını dönmeyen, yeni, neşeli program Maydanoz’da birbirinden ilginç bölümlerde bize özgü olan eğlenerek seyirci ile paylaşılacak. ‘Günün gafı, safı, lafı’ haka dansıyla ödüllendirilecek, yanlış yapanın diline sanal biber sürülecek. Gülme garantili Maydanoz değişik lezzetiyle ekranların en deli dolu, en akıllı dolu programı olacak.

Ana haber bülteni 360º
CNN TÜRK ana haber bülteni Şirin Payzın’ın sunduğu 360º hafta içi her gün 18.00’de ekrana geliyor.

HAFTA İÇİ 11.00’DEN 16.30’A KADAR KESİNTİSİZ HABER

CNN TÜRK, hafta içi her gün saat 11.00’den 16.30’a kadar, gündem haberlerini Pelin Çift, spor haberlerini Nebil Evren, ekonomi haberlerini Deniz Bayramoğlu ve Ankara haberlerini Hande Fırat ile ele alacak.

CNN TÜRK.com’da öne çıkan haberler, yapılan anket sonuçları, en çok okunan günün haberi detaylarıyla Net’ten Haber bölümünde,
ekonomi haberleriyle ilgili detaylar GONG’da, günün ismiyle sınır tanımayan röportajlar CNN TÜRK’ün Manşetinde,
geçmişte yaşanmış ve bugün hafızalarımızdan silinmiş olaylar  ve tanıkları “Nasıl Unuttuk” bölümünde ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Uzmanlar tartışıyor, peki ama halk ne düşünüyor?

Artık sokaktakiler de konuşacak, fikrini söyleyecek.

Ayrıca CNN TÜRK’te, seçim dönemi boyunca “Meydanın Dili” yer alacak. Seçim meydanlarının nabzı ve insan öyküleri yansıtılacak.

‘Geçmişin İzinde’ bölümünde tarihte yaşanmış bütün önemli olaylar görsel bir ustalıkla hatırlatılacak.

Ayşenur Arslan ile “Medya Mahallesi”

Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi’ne 1974’te taşındı. İlk adresi TRT Haber Merkezi’ydi. Sonra, televizyon haberi, günlük haber programı, haftalık haber ya da kadın programı, gazete, dergi, sinema, radyo, adresleri değişse de mahallesi değişmedi. Son adresi CNN TÜRK ekranı!

2 Mart Pazartesi gününden itibaren her sabah saat 11.15’te “Medya Mahallesi” programıyla ekrana gelecek. Gazeteden televizyonlara, dergilerden sinemaya, konuklarla mahallenin nabzını tutacak.

Haberin Devamı

Yavuz Oğhan ile Erhan Karadağ Yedi/24

Hafta biterken nerdeyiz, neyi tartıştık aslında neyi unuttuk? Konu başlıkları, farklı bakış açıları ve tartışan taraflarla her Cuma saat 14.30’da Yedi/24’te… Yedi/24’ü Yavuz Oğhan ile Erhan Karadağ hazırlıyor.

Demet Güven ile Şehir Fısıltıları

Her Cuma 16.15’te Demet Güven’in sunduğu Şehir Fısıltıları’nda, “Hafta sonu ne yapılabilir?” ve “Ajandanızı nasıl ayarlayabilirsiniz?” sorularına yanıt aranıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!