CNN, Türkiye'nin en iyi kebapçılarını seçti

Güncelleme Tarihi:

CNN, Türkiyenin en iyi kebapçılarını seçti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2013 10:47

"Dünyada iki çeşit et yemeği vardır: Türk kebabı ve diğerleri" tabirini kullanan CNN International, Türkiye'nin en iyi kebap restoranlarını seçti.

Haberin Devamı

Türkiye'deki restoranları dolaşan Talya Arditi, CNN International'ın internet sitesinde yayımlanan yazısına, "Eti bir şişe geçirin ve ateşin üzerinde pişirin. Tanrılara layık yemeğiniz kısa sürede hazır olacak" sözleriyle giriş yaptı.

"Etle ilgili bu kutsal kuralı Türkiye'den başka bir ülke anlayamaz" diyen Arditi, kebap restoranlarının birçoğunda aperatif olarak en az ana yemek kadar lezzetli mezelerin de mutlaka tadılması gerektiğini belirtti.

Kuzu, sığır ya da tavuk etinden yapılan kebabın en iyi tamamlayıcısının rakı olduğunu ifade eden Arditi, alkol kullanmayanlara ise ayran içmelerini tavsiye etti.

İşte Arditi'ye göre Türkiye'nin en iyi kebapçıları:

Kebapçı Halil Usta, Gaziantep

İmam Çağdaş, Gaziantep

Onbaşılar, Adana

Koç Cağ Kebabı, Erzurum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!