Çıplak Prens’e çıplak destek

Güncelleme Tarihi:

Çıplak Prens’e çıplak destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 00:00

İngiltere’nin haşarı saraylısı Prens Harry (27), geçen hafta ortaya çıkan çıplak fotoğraflarının ardından halkından beklenmedik bir desteği sosyal medyada buldu.

Haberin Devamı

Facebook’ta açılan “Prens Harry’ye desteğini çıplak selamla göster!” (Support Prince Harry with a naked salute!) başlıklı sayfaya üye olanların sayısı 13 bini aştı. Sayfaya yollanan çıplak fotoğların sayısı da bini aştı. Fotoğraflarda asker ve sivil yüzlerce İngiliz’in, çırılçıplak veya yarı çıplak halde, sadece Prens Harry gibi cinsel organlarını elleri, oyuncak ayıları, hatta İngiliz bayrağı ile sakladığı görülüyor. Fotoğrafların üzerine “Hepimiz komandoyuz, Hepimiz Prens Harry’iz”, “Hepimiz çıplağız”, “Prens Harry’e selamlar” gibi sloganlar yazılı.

Saray memnun değil

Kampanya, Saray’ın baskılarına rağmen Prens Harry’nin Las Viegas’taki bir otelde “striptiz bilardo” oyunu oynarken çekilmiş fotoğrafları yayınlayan tek gazete olan The Sun’ın, Afganistan’da görev yapan bir grup askerin çıplak fotoğraflarını Facebook’a göndermesiyle başladı. Bir Apache helikopter pilotu olan Prens Harry, Afganistan’da 2005’te sekiz hafta görev yapmıştı. Sarayın bu sürpriz destekten çıplaklığı yeniden gündeme getirdiği için memnun olmadığı, Harry’nin ise bir süre gözlerden uzak kalacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!