Cinci Hoca bu kez tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Cinci Hoca bu kez tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2010 22:40

İstanbul Bağcılar’da, cin çıkarma seansı sırasında Mesut Kılıç’ın (23) ölümüne neden olduğu iddia edilen İsa Şahin ve yardımcısı Yusuf Gülmez, dün Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

SEN NASIL BABASIN

Perşembe günü meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan İsa Şahin, özel hastanenin verdiği darp raporuna rağmen savcının talimatıyla serbest bırakılmıştı.

PANİK ATAKI VARDI

Üç yıldır panik atak tedavisi gören Mesut Kılıç, yaklaşık 1 hafta önce, tıbbi tedaviden bir sonuç alamadıklarını düşünen ailesi tarafından muska yazdığı ve üfürükçülük yaptığı öne sürülen İsa Şahin’e götürüldü. 366 lira alan İsa Şahin, 7 kadın cin tarafından rahatsız edildiğini söylediği Mesut’u ofis olarak da kullandığı saz imalathanesine götürdü. Mesut Kılıç yaklaşık 2 saat İsa Şahin ve yardımcısı Yusuf Gülmez’le baş başa kaldı. Bu süre içinde sürekli bağırarak dışarıdaki babasından yardım isteyen genç sonunda komaya girerek hayatını kaybetti.

‘BİLDİĞİMİZ YÖNTEMİ KULLANDIK’

Haberin Devamı

İfadesine başvurulmak üzere dün yeniden Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na çağrılan İsa Şahin (59) ve olay sırasında kendisine yardım ettiği belirtilen Yusuf Gülmez savcılıkça sorgulandı. Şahin ile Gülmez ifadelerinde Mesut Kılıç’ın yakınlarının kendilerine yardım isteğiyle geldiğini söyleyerek, “Biz de bildiğimiz yöntemi kullandık” dedi. Şahin ve Gülmez, sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece “ölüme sebebiyet vermek” suçundan tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuldu.

 

‘KARARI AİLEYİ RAHATLATTI’


Ailenin avukatı Oktay Keskin tutuklamanın normal prosedür olduğunu belirtirken, “Önemli olan davanın nasıl sonuçlanacağı. Son birkaç gündür üzgün olan aile de tutuklama haberini alınca rahatladı” diye konuştu. Baba Nusret Kılıç daha önce, Şahin’in yüzüklü eliyle oğluna vurduğunu söylemişti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!