Cinayeti mutluluk çubuÄŸu çözecek

Güncelleme Tarihi:

Cinayeti mutluluk çubuğu çözecek
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 06, 2011 12:12

ANKARA’nın Mamak İlçesi’nde başı kesilmiş ve gövdesi de parçalanmış olarak bulunan erkek cesedinin sırrını mutluluk çubuğu çözecek.

Haberin Devamı

Belediye ekipleri, Kuru Baraj Mevkii’nde temizlik yaparken geçtiÄŸimiz aylarda bir erkeÄŸe ait kesik bacak buldu. Olay yerine Cinayet ve Olay Yeri inceleme ekipleri çaÄŸrıldı. Yapılan aramaların ardından cesedin diÄŸer parçaları da bulunarak çıkartıldı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, cesedin bir erkeÄŸe ait olduÄŸu kesinleÅŸti. Cesedin, başı ve gövdeden aÅŸağısı parçalara ayrılarak torbalar içerisinde baraja atıldığı ortaya çıktı. Uzun süre suda kaldığı için çürüyen cesedin kimlik bilgilerine ulaÅŸmak isteyen cinayet dedektifleri, son 2 yıl içinde kayıp baÅŸvuruları gibi poliste kaydı bulunan kiÅŸiler üzerine araÅŸtırma baÅŸlattı. Ancak bir sonuca varılamadı.Â

TEK İPUCU MUTLULUK ÇUBUĞU

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside, cesedi parçalanarak baraja atılan erkeğin mutluluk çubuğu taktırdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine cinayet dedektifleri incelemelerini bu yönde yoğunlaştırarak, mutluluk çubuğu taktıran erkekleri incelemeye aldı. Başkentte bu hizmeti veren sağlık merkezlerine de başvuran cinayet büro dedektifleri, mutluluk çubuğu taktıranlara ulaşmaya çalışırken, bazı kişilerin de ifadelerine başvurdu. Cinayet büro ekipleri, şimdi mutluluk çubuğu taktırıp, ardından ortadan kaybolan erkeklerin listesini çıkartarak cinayeti çözmeye çalışıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!