Çifte cinayete 2 kez müebbet istemi

Güncelleme Tarihi:

Çifte cinayete 2 kez müebbet istemi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 13:19

Adana'da minibüste eşini ve yanındaki kadını öldürüp bir kişiyi öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla hakkında 2 müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan kişi, avukatı aracılığıyla polise teslim oldu.

Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir çiftlikte 31 Mayısta bir minibüste eşi Sevim Kutlu (25) ve Ayşe Özdemir'i (45) tabancayla vurduğu, sürücü Kadri Kaçan'ı (34) öldürmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla aranırken cumhuriyet savcılığınca hazırlanan iddianamede biri ağırlaştırılmış 2 müebbet, öldürmeye teşebbüsten de 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan sanık Murat Kutlu (31), dün avukatıyla emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Bugün adliyeye getirilen, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murat Kutlu'nun, ifadesinde, “Karımın evde olmadığı ve minibüsle başka yere gittiğini büyük oğlum söyledi. Bunun üzerine motosikletle bulundukları yere gittim. Kendilerini uygunsuz şekilde görünce şuurumu kaybettim. Eşimi çok seviyordum. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Murat Kutlu'yla ilgili iddianamede şu ifadelere yer verilmişti:

“Ayşe Özdemir'in fuhuş yaptı ve yaptırdı, diğer maktul Sevim Kutlu'ya da bir süredir para karşılığı başka erkeklerle buluşturdu. Olay tarihinde, şüpheli Murat Kutlu, olay yerine gelerek minibüsün yolunu kesti. Araçtan inen sürücü Kadri Kaçan'ı kaçarken arkasından tabancayla ateş ederek yaraladı. Daha sonra aynı araçta bulunan eşi Sevim Kutlu ve yanındaki Ayşe Özdemir'i öldürdü. Şüpheli, olaydan sonra yaralı bulunan Kadri Kaçan'ın bindirildiği ambulansı motosikletle takip etti. Ancak ambulans hızlanarak şüphelinin takibinden kurtuldu.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!