CHP'li TuÄŸba Özay Güzel Ä°nsanlar Partisi'ne geçti

Güncelleme Tarihi:

CHPli Tuğba Özay Güzel İnsanlar Partisine geçti
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 23, 2006 14:19

Her fırsatta "ölene dek" CHP'li olduğunu söyleyen Tuba Özay şok bir kararla yeni kurulan GİP'e transfer oldu. Yavuz Seçkin ve ekibi bu hafta Joker programındaTuba Özay'ı şakaladı.

Haberin Devamı

Partinin Sloganı İse "90-60-90 Bir Türkiye"!...
Özay'ın yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz'la işbirliği yapan ekip, Tuba Özay'ı yeni kurulan ve açılımı "Güzel İnsanlar Partisi" olan GİP İstanbul İl Binası'na çağırdı. "90-60-90 Bir Türkiye" sloganıyla yola çıktığını söyleyen parti yetkilileri Tuba Özay'a direk genel başkan yardımcılığı teklifi yaptı. Beş yıl içinde kendisini genel başkan, on yıl içinde de başbakan yapacaklarını söyleyen parti yetkilileri kısa sürede Tuba Özay'ı ikna etti.

"Ben de gelecekte "DİP" Dayanışan İnsanlar Partisi diye bir parti kurmayı düşünüyordum, bu hayatımın en önemli tesadüflerinden biri" diyen Tuba Özay, parti üyelerine bu görev için kendisinin seçilmiş olduğundan dolayı onur duyduğunu belirtti. Aktif siyasete daha ilerki yıllarda atılmak istediğini ama gördüğü ilgi ve organizasyonun büyüklüğünden etkilenerek böyle bir teklifi asla kaçırmak istemediğini söyleyen Tuba Özay, parti yetkilileriyle birlikte parti marşını da söyledi. Finalde genel başkan olarak çağrılan Yavuz Seçkin'i gören Tuba Özay, bir süre Yavuz Seçkin'in de medyatik parti mensuplarından biri olduğunu zannetti. Tuğba Özay ve Mesut Yar'ın şakalandığı Joker programı 25 Mart Cumartesi günü saat 23:30'da izleyebilirsiniz....

CHPli Tuğba Özay Güzel İnsanlar Partisine geçti
Â
CHPli Tuğba Özay Güzel İnsanlar Partisine geçti
Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!