CHP'li Başkandan rakiplerine suç duyurusu

Güncelleme Tarihi:

CHPli Başkandan rakiplerine suç duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2009 12:30

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeniden aday olan CHP'li Macit Özcan, son günlerde hakkında çeşitli iddialarda bulunan rakipleri MHP adayı Mahmut Tat, DSP adayı Adil Aktay ve DTP adayı Aleddin Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Başkan Macit Özcan’ın avukatı Rafet Özer ile Cumhuriyet Savcılığı’na yaptıkları suç duyurusu konusunda şöyle konuştu:

“Bir kaç gün önce MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Tat kendi adına bir gazete çıkararak müvekkilim hakkında hiçbir gerçekliği olmayan, iftiradan öte gidemeyen haberleri bu gazete vasıtasıyla ve halkı yanıltmak amacıyla ücretsiz olarak dağıtmıştır. Aynı günlerde DSP imzasıyla yine müvekkilimiz hakkında gerçeklerle ilgisi olmayan, iftiralarla dolu bildiriler cadde ve sokaklarda halka dağıtılmıştır. Son olarak da DTP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aleddin Erdoğan tarafından benzer nitelikte bildiriler dağıtılmış ve aynı zamanda bir de basın açıklaması yapılmıştır. Bu bildirilerin ve basın açıklamasının içerikleri de tümüyle iftiradır.”

Avukat Özcan, müvekkilinin bu iddiaların soruşturularak açıklığa kavuşturulması açısından suç duyurusunda bulunarak, yasalar önünde hakkını aradığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!