CHP'den hodri meydan

Güncelleme Tarihi:

CHPden hodri meydan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 00:29

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Lideri hakkındaki soruşturma için “Hodri meydan” dedi. Tezcan şunları söyledi:

Haberin Devamı

RÜŞVETİ AKLADILAR
“Rıza Sarraf casus mu, casus. Peki bu casusun koruyucusu kim? O bilgileri toplayabilme konusunda yetkiyi tanıyan kim? O sırlarını veren kim? Aslında bu sorunun cevabını biz çok iyi biliyoruz. Bu sorunun cevabını bize devletin en prestijli biriminin raporu veriyor. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın 18 Nisan 2013 tarihli raporu.

Bu raporda MİT diyor ki Başbakan’a; burada Rıza Sarraf karışık işler yapıyor diyor. İçişleri Bakanı Muammer Güler’le, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’la yaptığı karışık işler var diyor. Rüşvet çarkları var işin içinde diyor. 17-25 Aralık’tan 9 ay önce doğrudan Başbakan’a söylüyor. Karışık işlerin parçası olmayan her hükümet derhal gereğini yapar. Bizde bu dosya sumenaltı edilmiş. Bundan sonra ortaya çıkan yolsuzluk soruşturmalarında soruşturmayı kapattılar. 4 bakanı parmak hesabıyla parlamentoda kurtardılar. Rüşveti aklayıp Rıza’yı pakladılar.

HAKARETLERE DAVA
Hükümet çevresinde ortak bir küfür şürekası oluşmuş. Önce Bekir Bozdağ çıktı. Şimdi İçişleri Bakanı Soylu başladı, hem küfür hem hakaret hem tehditler. Bunlarla ilgili hukukun önünde hesaplaşacağız.

(Kılıçdaroğlu’na soruşturma) Buyursunlar Meclis’te çoğunlukları var. Hodri meydan. Hakaret arıyorlarsa ağzından çıkanlar hakaret. Herkese hakaret ediyorlar, bu ülkede ihanetin adı bu hükümettir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!