CHP'de kritik toplantı

Güncelleme Tarihi:

CHPde kritik toplantı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2011 16:15

Seçimlerde beklediği sonucu elde edemeyen CHP'de sessizlik devam ediyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilerleyen saatlerde parti yönetimini toplayarak seçim sonuçlarını değerlendirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Partide asıl çalışma ise seçim koordinasyon merkezinde yapılıyor. Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ile Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıbı Süheyl Batum, parti binasının zemin katında bulunan merkezde il ve ilçelerden gelen ıslak imzalı seçim sonuçları ile elektronik ortamdaki sonuçları karşılaştırıyor. Elektronik seçim hilesi ihtimaline karşı ise Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı bir çalışma yürütüyor.

/images/100/0x0/55ea20adf018fbb8f86ceb39

 
Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, seçim sonuçlarına sevinemediklerini, sonuçların beklentilerinin biraz altında kaldığını söyledi. Sonuçlara ilişkin değerlendirmelerin sürdüğünü belirten Çetin, ilerleyen saatlerde Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile de bir değerlendirme yapabilecekleri tahmininde bulundu.
 
Seçim sonuçlarına ilişkin  bir sorun olup olmadığı sorumuza Çetin, Keçiören Rauf Denktaş İlköğretim Okulu'ndaki gibi bazı olaylar yaşandığını ancak bunların seçim sonuçları üzerinde belirleyici olacağını düşünmediğini kaydetti. Parti olarak seçim sonuçlarına ilişkin bir itirazlarının olup olmayacağı sorumuza ise Çetin, "Buna seçim işlerinden sorumlu arkadaşlar bakıyorlar. Ben bilmiyorum" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!