Chelsa, etsiz alinazik yedi

Güncelleme Tarihi:

Chelsa, etsiz alinazik yedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'un kızı Chelsea, önceki akşam bir restorana giderek etsiz alinazik kebabı ve yoğurtlu patlıcan yedi. Chelsa, dün de Kapalıçarşı'yı gezdi ve nazar boncuğuyla bilezik aldı.

Chelsa, önceki akşam Amerikan heyetindeki yaşıtı 14 konukla birlikte ‘‘34 CA 319’’ diplomatik plakalı bir minibüsle saat 22.00'de 4'üncü Levent'te bulunan Köşebaşı Restaurant'a geldi. Restoranda Chelsea ve arkadaşlarına peynirli pide, zeytinyağlı kereviz, bamya, patlıcan salata, sıcak pırasa, gavurdağı salatası, kebap çeşitleri, ayva ve kabak tatlısı ile künefe ikram edildi. Chelsa, vejetaryen olduğu için etsiz alinazik kebabı ve yoğurtlu patlıcan salatasını tercih etti ve yalnızca su içti. Yemek sonunda da Türk kahvesini tercih etti. Yemeğin 150 milyon liralık hesabı 15 kişilik grup arasında yer alan konuklardan biri tarafından nakit olarak ödendi ve 25 milyon lira da bahşiş bırakıldı.

KAPALIÇARŞI'YI GEZDİ

Chelsea, dün de Kapalıçarşı'yı gezdi ve nazar boncukları ile bilezik satın aldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Kapalıçarşı'ya gelen Chelsea Clinton, hediyelik eşya dükkánlarını gezdi. Chelsea, bir dükkándan 6.5 milyon liraya 10 nazarlık ile yine nazar boncuklarından oluşan bir bilezik satın aldı. Chelsea, gezisi sırasında kendisine sevgi gösterisinde bulunanları, el sallayarak selamladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!