Cezaevinde şoför dehşeti: Uzman çavuş bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2019 13:24

Ardahan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli şoför, tartıştığı uzman çavuşu bıçaklayarak öldürdü.

Haberin Devamı

Gelen son dakika haberine göre olay, bugün saat 09.15 sıralarında Ardahan T Tipi Kapalı Cezaevinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevi açık görüş ziyaret kabul yerinde Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili (28) ile cezaevinde kadrolu şoför olan Fatih Dinç (36) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Fatih Dinç, ziyaretçi salonunda eline geçirdiği büyük bir bıçakla Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili’ni 6 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Saldırgan Dinç, girdiği diğer odada aynı bıçakla kendisini kalbinden yaralayarak intihara teşebbüs etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Saldırgan Fatih Dinç ise yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Baba ocağında yas var

Cezaevi şoförünün bıçaklı saldırısına uğrayarak şehit olan uzman çavuşun Manisa’nın Kula ilçesindeki baba ocağına yas hakim. Kula Kaymakamı Kemal Duru, İlçe Jandarma Komutanı Gürsel Aydın ve Kula İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, Camicedit Mahallesi'nde ikamet eden Kuşdili ailesine acı haberi verdi. Baba Süleyman Kuşdili ve anne Şengül Kuşdili, oğullarının şehit haberinin ardından büyük üzüntü yaşadı.
Öte yandan şehidin cenazesinin adli tıpta yapılacak incelemenin ardından memleketi Manisa’ya gönderileceği öğrenildi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Ardahan’da uzman çavuşun cezaevi önünde öldürülmesi olayıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapıldı.

Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bağımsız ziyaretçi kabul olarak faaliyet gösteren ön binada, cezaevi şoförü olan Fatih Dinç, henüz üst aramalarının yapılmaya başlanmadığı ön binaya, üzerinde getirdiği tahmin edilen bıçakla, ziyaretçi kabul bürosunda görevli Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili'ni henüz tespit edilemeyen ancak tartışmadan kaynaklandığı değerlendirilen bir nedenle vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri ile yaralamış, daha sonra da kendisini kilitlediği odada aynı bıçakla kendisini kalbinden bıçaklamak sureti ile intihar girişiminde bulunmuştur. Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili, kalbi durmuş şekilde kaldırıldığı Ardahan Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir."

Haberin Devamı

"Fatih Dinç ise Ardahan Devlet Hastanesinde hayati tehlike kaydıyla hemen ameliyata alınıp, yapılan müdahale sonrası hayati tehlikeyi atlatarak, önce yoğun bakıma alınmış, sonrasında Erzurum Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Şüpheli Fatih Dinç hakkında gerekli gözaltı talimatları verilmiştir. Olayla ilgili gerekli adli soruşturma derhal başlatılmış olup, otopsi işlemleri ve diğer soruşturma işlemleri ile ilgili 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir."

Cezaevinde şoför dehşeti: Uzman çavuş bıçaklanarak öldürüldü

Fatih Dinç

BAKMADAN GEÇME!