Çeşit çeşit dertler hap hap aplikasyonlar

Güncelleme Tarihi:

Çeşit çeşit dertler hap hap aplikasyonlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 00:00

Akıllı telefonlarınıza indireceğiniz aplikasyonların kimisi zaman kazandırıyor, kimisi yük hafifletiyor, hayat kurtarıyor. Dijital raflara yeni düşmüş 18 aplikasyon ve bunların size sağlayacağı nimetlerle tanışın

Haberin Devamı

Instagram bağımlılarına: Starmatic

Her gördüğünüz börtü böceği fotoğraflamak, üzerine filtre atıp instagram’lamak gün boyunca en sık yaptığınız işlerden biriyse bir de Starmatic’i deneyin. Instagram ve Pinterest karışımı bu aplikasyonda en iyi kareyi sayısız filtre seçeneği arasından seçiyor, daha sonra tıpkı Pinterest’teki gibi paylaşım duvarınıza yapıştırıyorsunuz. iPhone uyumlu. Ücretsiz.
¬ Bunu sevdiyseniz: Çektiğiniz fotoğrafa fırça darbeleri vurarak sanatınızı konuşturmak mı istiyorsunuz? Photoviva ihityaç duyduğunuz tüm altyapıya sahip. Android uyumlu. 1.99 dolar.

Yaratıcı çocuklara: Inky Fingers

Çocuğunuzun yüzü gözü batmadan suluboya konusunda ne kadar yetenekli olduğunu görmek için önüne defterle boya değil, Inky Fingers koyun. Parmaklarını gönül rahatlığıyla dijital boyalara batırabilir, temiz temiz sanatını konuşturabilir. iPad uyumlu. Ücretsiz.
¬ Bunu sevdiyseniz: Kulağı olup olmadığını ölçmeninse en eğlenceli yolu ona 8Bit Beatbox aplikasyonu açmak. Dijital orgdan, davuldan çıkaracağı
seslere kulak vermeli. Android
uyumlu. 1.99 dolar.

Haberin Devamı

Ev hanımlarına: Look&Cook

Meşhur İsrailli şef Meir Adoni’nin 40’ı aşkın tarifi fotoğraf ve video destekle, gayet pratik bir biçimde, uygulamalı olarak anlatılıyor. Basit, kolay ve iştah açıcı. iPad uyumlu. 4.99 dolar.
¬ Bunu sevdiyseniz: Tabağınızda
nefis bir çikolatalı kek var. Ya da hamburger. Ya da makarna. Aynısı yapmak için boşuna tarifin peşinden koşmayın. Çekin fotoğrafını,
yükleyin Gojee’ye, versin tarifini.
iPad/Android uyumlu. Ücretsiz.

Toplantı sırasında: Cam Card

Asla atılmaz, asla kullanılmaz, her çekmeceden çıkan kartvizit kirliliğine CamCard kullanarak son verebilirsiniz. Sanal kartvizit oluşturmanızı ve takas etmenizi sağlar, fotoğrafını çektiğiniz kartvizitleri
itinayla saklar. iPhone/Android
uyumlu. 2.99 dolar
¬ Bunu sevdiyseniz: İş hayatında yükünüzü alacak bir başka aplikasyon da evermeeting. Toplantı notlarını hızlıca almanıza, paylaşmanıza yardımcı olur. iPhone uyumu. Ücretsiz.

Sağlıklı yaşam için: Fooducate

Ne kadar sağlıklı olduğundan şüphe duyduğunuz bir ürünün barkodunu akıllı telefonunuza okutuyorsunuz. Kalori hesabını, yağ oranını çıkarıp size ürünün sağlık karnesini uzatıyor. iPhone/Android uyumlu. Ücretsiz.
¬ Bunu sevdiyseniz: Nom nom Paleo’da tarih boyunca kullanılmış
1500’ü aşkın diyetin seceresi mevcut.
iPad uyumlu. 4.99 dolar.

Haberin Devamı

Oyun meraklılarına: Bombshells: Hell’s Belles

Altınızda mekiğiniz, önünüzde nişan almanız gereken hedefler, son sürat kapışma halindesiniz. Kulağa heyecanlı geliyorsa içinizdeki ateri çocuk ruhunu uyandırmak için bu oyunu indirin. Android uyumlu. Ücretsiz.
¬ Bunu sevdiyseniz: Bağımlılık yaratmasına rağmen Angry Birds’ün çatık kaşlı, asık suratlı kuşlardan sıkıldaysınız, Bad Piggies’in şaşkın domuzlarına bayılacaksınız. iPad ve Android uyumlu. Ücretsiz.

Bunlar da var...

¬ Hayvanseverlere: My Pet Zombie
Sanal bebek furyasını farklı bir formda, farklı bir amaçla günümüze uyarlayan aplikasyon sayesinde bu kez sanal petinizi yıkıyor, paklıyor, seviyorsunuz. İlgiye muhtaç bıraktığınızda iPad’inizden tuhaf alarm sesleri yükseliyor.
iPad uyumlu. Ücretsiz.
¬ Lezzet avcılarına:
İstanbul Eats
Gazeteci/blogger Yigal Schleifer ve Ansel Mullins,  ‘Arka sokaklarda neler pişiyor?’un yanıtını bu kez aplikasyon formatında veriyor. Size en yakın küçük, yerel yeme-içme noktalarını faydalı bilgiler eşliğinde bulmak mümkün. iPad/iPhone uyumlu. 4.99 dolar.
¬ Kıskanç sevgililere: Pair
“Twitter’ı, Facebook’u sadece senin için kullanıyorum” diyen sevgilinizin samimiyetini
ölçmek için ona Pair kullanmayı önerin. Pair iki kişilik bir sosyal paylaşım mevcası. Sadece size ve seçtiğiniz kişiye bembeyaz sayfa açıp yazı, çizi, fotoğraf, video paylaşmanızı sağlıyor. iPad/iPhone uyumlu. Ücretsiz.

Haberin Devamı

Bu ay ihtiyacınız olacak 3 app

¬ 21 Aralık için: SAS Survival Guide
Maya takvimine göre 21 Aralık’ta dünyanın sonu geliyor. Hazırlık yapmaya bu aplikasyonu indirmekle başlayabilirsiniz. Uzmanlar tarafından yazılmış yazı, video ve fotoğraflardan oluşan bu app en zor şartlar altında bile hayatta nasıl kalacağınıza dair
bir kılavuz. iPhone/Android uyumlu. 5.99 dolar.
¬ Yılbaşı gecesi için: Drinkspiration
Absolut imzalı bir kokteyl aplikasyonu. Elinizdeki malzemelerle nasıl hangi içkileri hazırlayabileceğinizi, şık fotoğraflar eşliğinde gösteriyor. iPad
uyumlu. Ücretsiz.
¬ Yeni yıl kararları için: Moleskine Journal Moleskine’in aplikasyonu en az defteri ve ajandası kadar bir tasarım harikası. Saatleri, günleri, ayları, yılları planlama istediği uyandırıyor. iPad uyumlu. Ücretsiz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!