Cesedi dokuz ay sakladı

Güncelleme Tarihi:

Cesedi dokuz ay sakladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2008 00:00

Kıskançlık krizine girip kocasını vuran kadın, cesedi dokuz ay banyodaki küvette sakladı. Kokudan rahatsız olan komşuların ihbarı üzerine eve gelen polisler, kadını yakaladı.

KIRIKKALE Gündoğdu Mahallesi’nde beş katlı apartmanın birinci katındaki daireden yayılan pis kokuyu fark eden komşuların ihbarıyla harekete geçen polis, korkunç bir vahşeti ortaya çıkardı. Eve gelen polis, kendilerini görünce kaçmaya çalışan Fatma Sungur’u (34) yakaladı.

Naylonla sarmış

Yapılan incelemede, banyodaki küvetin içinde bir erkek cesedi bulundu. Kokmaması için kat kat naylona sarılmış ve çürümüş cesedin, Fatma Sungur’un eşi Özgür Sungur’a (31) ait olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Fatma Sungur, eşi Özgür’ü 2007 Haziran ayında tabancayla vurarak öldürdükten sonra naylonla sarıp banyoya götürdüğünü ve küvetin içinde sakladığını anlattı. Sungur, "Cinayeti kıskançlık yüzünden işledim. Eşim beni sürekli olarak terk edeceğini söylüyordu. O gün yine ’Seni terk edeceğim’ deyince, kendimden geçip, öldürdüm. Korktuğum için cesedini 9 aydır sakladım" dedi. Minibüs şoförlüğü yapan Özgür Sungur’un cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!