Cep telefonu hırsızı kameraya yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Cep telefonu hırsızı kameraya yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2009 12:59

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'ndeki internet kafeye giren bir kişi, burada çalışan Gökhan Ören'in masa üzerine bıraktığı cep telefonunu alarak kaçtı. Hırsızlık anı internet kafenin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haberin Devamı

Şeyhsinan Mahallesi Şehit Teğmen Seyhan Yılmaz Sokak üzerinde bulunan internet kafede çalışan 23 yaşındaki Gökhan Ören, piyasa değeri yaklaşık 1300 TL olan cep telefonunu masa üzerinde bırakarak, bilgisayar başındaki müşterilerle ilgilenmeye başladı. Bu sırada internet kafeye giren ve kimliği henüz tespit edilemeyen hırsızlık zanlısı, ilk olarak masanın çevresinde bir süre keşif yaptı. Gökhan Ören'in masanın arkasında bulunan çay ocağına doğru geldiğini gören hırsızlık zanlısı, kapının önüne çıkarak kendi cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yaptı. Müşterisine götürmek üzere çay ocağından bir bardak çay alan Gökhan Ören'in masanın başından ayrıldığını gören hırsızlık zanlısı tekrar kafenin içine girdi ve masanın üzerinde bulunan cep telefonunu alarak hızla kafeden dışarı çıktı.

Masanın başına geldiğinde cep telefonunu çalındığını fark eden Gökhan Ören ise durumu polise bildirdi. Bunun üzerine gelen polis ekipleri kafenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve hırsızlık zanlısının eşkalini belirledi. Soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!