Celal Adan’ın acı günü

Güncelleme Tarihi:

Celal Adan’ın acı günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 20:22

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan’ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle 101 yaşında hayatını kaybeden annesi Fatma Adan, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Eyüp Sultan Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Cenaze töreninde Celal Adan, oğulları Alperen ve Sinan Adan ile ağabeyi Nihat Adan’ın da aralarında bulunduğu aile fertleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Bahçeli de bir süre Adan ailesinin yanında durdu. 

Törene eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP Milletvekili İlhan Kesici, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, eski bakanlardan Cavit Çağlar, Mehmet Ağar, Hüsamettin Özkan, Yaşar Okuyan ve Lütfullah Kayalar, eski başbakanlardan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller, işadamı Eray Kapıcıoğlu’nun da aralarında bulunduğu siyaset ve iş dünyasından birçok isim katıldı. Fatma Adan, cenaze namazının ardından Beyoğlu Kulaksız Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!