Canavar yine azdı

Güncelleme Tarihi:

Canavar yine azdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trafik canavarı aman vermiyor. ‘‘Tedbir alalım, cezaları artıralım’’ söylemleri hızla sürerken canavar da hızla can almaya devam ediyor. Tüm yurttaki kazalarda 26 kişi öldü, 69 kişi yaralandı.

TRAFİK canavarının dünkü bilançosu 26 ölü, 69 yaralı oldu.

SAMSUN 7 ÖLÜ, 8 YARALI

Samsun'un Kavak İlçesi yakınlarında, Anadolu Turizm otobüsü, yabancı plakalı minibüsle çarpıştı. Minibüs sürücüsü 57 yaşındaki Temel Çevik, eşi Reyhane Çevik, 24 yaşındaki Dilek Emir, 47 yaşındaki Havva Eroğlu, Ebru Eroğlu, Zela Emir, Merve Çakır öldü. Otobüs sürücüsü Fevzi Güleç gözaltına alındı, yaralı 8 kişi hastanelere kaldırıldı.

KIRŞEHİR 6 ÖLÜ, 27 YARALI

Kırşehir-Kırıkkale karayolunun 46'ncı kilometresinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hızlı giden İpek Turizm'e ait otobüs şarampole yuvarlandı. 24 yaşındaki Handan Uç, 5 yaşındaki Oğuz Kaya ve Azime Kaya, Rahime Sezer ile kimliği belirlenemeyen iki kadın öldü. Yaralanan 27 yolcu ise Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri'deki hastanelere kaldırıldı.

ADANA 4 ÖLÜ, 2 YARALI

Otomobille bir kamyona arkadan çarpan 31 yaşındaki polis memuru Yahya Karakaya ile eşi 30 yaşındaki Sema ve çocukları 3 yaşındaki Hatice ile 4 aylık oğlu Furkan öldü, 2 yakını da ağır yaralandı.

YOZGAT 3 ÖLÜ, 19 YARALI

Yozgat'ın Yerköy İlçesi'ne bağlı Saray Köyü yakınında, Hüseyin Özelek yönetimindeki minibüs, Mesut Balcı yönetimindeki otomobile çarparak takla attı. Minibüs yolcularından 41 yaşındaki Fatma Randaş, 43 yaşındaki Yeter Şahin ve 35 yaşındaki Murtaza Tazecan öldü; minibüs sürücüsü Hüseyin Özelek ile 18 yolcu yaralandı.

TAG otoyolunun Adana çıkışındaki Kabaktepe mevkiinde de bir kamyonet 2 elektrik direğine çarpıp takla attı. 29 yaşındaki sürücü Ramazan Altuntaş öldü, 40 yaşındaki Mehmet Cömert yaralandı.

AYDIN 1 ÖLÜ

Hemzemin geçidi motosikletiyle geçmek isteyen 25 yaşındaki Erdal Lofçalı İzmir- Afyon seferini yapan trenin çarpması sonucu öldü.

ŞANLIURFA 1 ÖLÜ, 7 YARALI

Viranşehir karayolunda 20 FV 137 plakalı otomobil, Çamlıdere köyü yakınlarında virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Sürücü Mehmet Beyazıt öldü, 7 kişi yaralandı.

MARAŞ 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Pazarcık İlçesi'nde Ahmet Serttaş yönetimindeki kamyon devrildi. İbrahim Kurt öldü, sürücü ve 4 kişi yaralandı.

ERZURUM 1 ÖLÜ

Aşkale İlçesi'nde, Şemsettin İğrek'in kullandığı minibüsün ardından koşarak arkasındaki demirlere tutunan 4 yaşındaki Şahin İzgi düşerek öldü.

MANİSA 1 ÖLÜ

Mehmet Şimşek'in yönetimindeki traktör devrildi. Şimşek'in 6 yaşındaki oğlu Murat öldü.

BİTLİS 3 YARALI Güroymak İlçesi'nde ambulans şarampole yuvarlandı. Sürücü Şefik Güleş ile hemşireler Sibel Mutluer ve Ayşe Kır yaralandı.

Otobüs ikiye bölündü

3 ölü 21 yaralı

FRANSA'nın güneyindeki tatil beldesi Valance'da tatil yapan Hollandalı gençler trafik canavarının kurbanı oldu. Hollanda'dan Fransa'ya tatile gelen 13-19 yaşları arasındaki gençleri taşıyan otobüs önceki gün bir üst geçidin ayağına çarptı. Zincirleme kazada turist otobüsüne arkadan bir başaka Hollanda tur otobüsü ile İsveçli bir ailenin minibüsü çarptı. Korkunç kazada 3 genç hayatını kaybetti, çoğu ağır 21 genç ise yaralandı. Trafiğin saatlerce kilitlendiği kazada, yaralı gençler otobüslerin içinde güçlükle çıkartıldı. Hurda haline gelin ilk otobüsten çıkartılan yaralı gençler Valance kentindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!