Call of Duty'nin öne çıkan 5 özelliği

Güncelleme Tarihi:

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2014 09:07

Call of Duty: Advanced Warfare’ın yayınlanan videosu ardından yıllara meydan okuyan aksiyon FPS oyun serisi, oyuncular arasında heyecanla beklenmeye başladı bile.

Haberin Devamı

Call of Duty Advanced Warfare’in Öne Çıkan 5 Özelliği

Advanced Warfare’ın isim olarak doğrudan doğruya Modern Warfare’i anımsattığının hepimiz farkındayız. Ancak oyunun Modern Warfare serisinin yakaladığı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını söylemek henüz mümkün değil. Multiplayer.com'un hazırladığı habere göre, Call of Duty Advanced Warfare'in yayınlanan trailer'ında göze çarpan 5 yeni heyecan verici içerik ve özellik:

1. Kevin Spacey

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği

House of Cards’taki yozlaşmış karizmatik politikacı rolüyle gönüllerimizi fetheden Kevin Spacey (Nam-ı diğer Frank Underwood) filmografisiyle yaşayan en iyi aktörler arasında sayılıyor. Advanced Warfare’da Jonathan Irons rolünü üstlenen aktör, oyunun antagonisti (baş kötüsü) olarak karşımıza çıkıyor.

2. Exo Suit

Haberin Devamı

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği

Exo Suit’ler ise trailer’da gördüğümüz paralı askerlerin üzerine giydikleri ve giyenlere insanüstü güç kazandırdığı zırhlar. Bu zırhlar oyunculara fazladan güç ve daha yükseğe/ileriye zıplama yetisi tanıyor.

3. Duvara Tırmanabilme

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği

Önceki serilerde haritalar en ve boya doğru açılırken, bu seride haritalar dikey olarak da kullanılabilecek.

4. Kurulabilir Siperler

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği

Trailer’da gördüğümüz bir başka ekipman da oyuncuların kurabildikleri portatif siperler. Oyunun single player yanına ne ekleyebileceğine dair fikir yürütmek pek mümkün olmasa da “capture the flag” (Bayrak kapmaca), “search and destroy” (Bul ve imha et) gibi multiplayer modlarına çok şey katabilmesi muhtemel.

5. Yeni Araçlar

Call of Dutynin öne çıkan 5 özelliği

Trailer’da gördüğümüz örümcek tank (Spider tank) ve tekerleksiz motorsiklet (Hoverbike) single player görevlere çeşitlilik katmak üzere eklenmiş gibi gözüküyor.

Oyunun çıkış tarihi 4 Kasım 2014

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!