California’da insan avı

Güncelleme Tarihi:

California’da insan avı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2013 01:28

ABD’nin California eyaletinde polis, geçen hafta aile dostu olan Christina Anderson’ı öldürdükten sonra kızını kaçıran James DiMaggio’nun (40) izini buldu.

Haberin Devamı

DiMaggio, geçen pazar günü yakın dostu Anderson’ı öldürdükten sonra evini yakmış ve ailenin kızı Hannah’ı kaçırarak ortadan kaybolmuştu. Yanan evde Christina Anderson’ın yanı sıra 8 yaşındaki oğlu Ethan’ın da cesedi bulunmuştu. Polis, Idaho’daki atlı grupların DiMaggio’ya çok benzeyen ve yanında genç bir kız olan bir kişiyi gördüklerini belirtti. Başına 10 bin dolar (yaklaşık 20 bin TL) ödül konulan DiMaggio’nun arabasının da önceki gün bölgede bulunduğuna dikkat çeken Şerif William Gore, atlı grubun tenha bir bölgede kamp yapan iki kişiyle kısaca sohbet ettiğini söyledi.

Genç kızın ailesini öldüren DiMaggio’yla kendi isteğiyle gitmiş olabileceği ve ikili arasında bir ilişki olabileceği belirtiliyor. Polis yetkilisi Andrea Dearden da, grubun verdiği ifadeye göre genç kızın zorla adamın yanında durduğuna dair bir gösterge olmadığını belirterek “Kaçmaya çalışır gibi bir hali yokmuş” dedi. San Diego Şerifi Duncan Fraser da, “Bunun planlı bir kaçış olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!